OLICANDY PREMIUM MURAH GILER

OLICANDY PREMIUM MURAH GILER : KUNYAH-KUNYAH GEBU! SERUPA GULA-GULA!


"OLICANDY, SHINE ALL DAY"
Kandungan: 30 tablet

Korang dah cuba Olicandy? So, macam mana? Mesti dah tahu hasilnya yang BEST kan? Nak tau? Olicandy ada keluaran terbaru.




Olicandy Premium 5X KUASA PENCERAHAN!!

Meh kita kunyah olicandy premium!! Limited edition, limited tau!. Kuantiti limited , Kualiti terbaik


Jerawat yang SERIUS dan sering KECEWA. Rendah Diri Sebab Kulit GELAP. SENANGNYA NAK CANTIK!!!

Olicandy premium merupakan olicandy advance yg mempunyai kandungan pitera setanding produk antarabangsa..pitera merupakan bahan eksklusif yang terkenal dan berkait rapat dengan dunia kecantikan.

Hanya hisap rasa macam gula-gula oren je olicandy ni
OliCandy iaitu Formulasi terbaik menggunakan teknologi terkini gabungan Olive Leaf , & Vitamin C



KELEBIHAN OLICANDY PREMIUM MURAH GILER :-

✿ Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
✿ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
✿ Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
✿ Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
✿ Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective
✿ Memudarkan dark spot di seluruh badan
✿ Merangsangkan menghasilkan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun. LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.
✿ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
✿ Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
✿ Meningkatkan sistem imunisasi
✿ Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
✿ Memulihkan sakit sendi dan otot
✿ Memberi kecergasan badan sepanjang hari
✿ Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser


KEISTIMEWAAN OLICANDY PREMIUM MURAH GILER

▶Mencerah kulit
▶Melembap & Menyinarkan kulit
▶Menganjalkan kulit
▶Memudarkan parut jerawat
▶Anti-penuaan
▶Membaikpulih sel kulit

Cara Pengambilan? Sama macam Olicandy


1. Hanya kemam atau kunyah
2. 2 biji sebelum sarapan (Kesan terbaik ketika perut kosong)
3. Diikuti dengan segelas air putih

TIPS Pengambilan Oli Candy  Premium Murah Giler  yang BERKESAN!


Q&A OLICANDY PREMIUM MURAH GILER


Apa bezanya olicandy dengan product collagen lain?
Olicandy merupakan gula gula pencerahan pertama di Malaysia yg berasaskan daun buah zaitun dan collagen, dimana ia dapat mencerahkan kulit dan bagus untuk kesihatan, ia mudah diambil,hanya kunyah dan mudah di bawa ke mana. Olicandy terbukti keberkesanannya oleh 99% pengguna.

 Olicandy bole di ambil oleh lelaki?
Ya, boleh. Olicandy boleh di ambil oleh lelaki kerana bahan bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita. Juga bole di ambil dr umur 13 tahun dan ke atas.

Olicandy boleh di ambil oleh wanita menyusu atau mengandung?
Wanita mengandung tidak di galakkan mengambil olicandy tetapi tiada masalah bagi breastfeeding mother untuk mengambil olicandy.

Saya mengalami allergic seafood dan alah kepada marine collagen, bolehkan saya mengambil olicandy?
Ya, boleh. Olicandy di formulasi khas buat mereka yg alah marine collagen, olicandy menggunakan bovine collagen dimana ia halal dan selamat. Kolagen bovine adalah kolagen yang diambil daripada lembu, dibersih dan diekstrakkan menjadi sumber kolagen yang bermanfaat untuk kesihatan kulit manusia. Kolagen bovine nie mirip2 sel kolagen kulit manusia, kerana itu penggunaannya amat meluas dalam bidang perubatan dan kecantikan. Olicandy memilih menghasilkan kolagen berasaskan bovine kerana kadar peratusan alahan amat amat rendah berbanding kolagen daripada sumber marin.

Berapa lama kesan pengambilan olicandy boleh di lihat atau dirasai?
Ia bergantung kepada hormon dan jumlah toksin dalam badan seseorang. Kebanyakan pengguna dapat melihat dan merasai kesan Olicandy seawal 1 minggu.

Bolehkah saya mengambil olicandy semasa period?
Ya boleh, semasa menstruasi badan kita lemah dan lesu kerana banyak darah keluar, jadi pengambilan olicandy dapat membantu memberi tenaga dan mengekalkan glowing di wajah.

Olicandy ni selamat di ambil tak? Ada side effect? Lulus KKM tak?
Jangan risau, olicandy selamat di ambil, dan tiada side effect. Olicandy telah di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diklasifikasikan under makanan kesihatan bukan ubatan. Ini number sebagai rujukan 041114/10/033

Betulkah pengambilan supplement collagen dapat menaikkan selera makan kita?
Fakta itu tidak benar sama sekali, apabila kita mengambil apa apa supplement kecantikan dan kesihatan, peredaran darah akan mengalir dengan baik, itu tanda nya supplement itu betul betul berkesan dengan badan kita. Dan apabila blood circulation bagus, badan rasa ringan dan mungkin akan meningkatkan selera makan kita. Betul tak bila badan kita penat, selera pun kurangkan? Begitulah konsepnya.





APA YANG MEMBEZAKAN Olicandy BIASA vs PREMIUM MURAH GILER EDITON NI???

Olicandy Premium Edition mempunyai kandungan tambahan WHIETING BOOSTER tau iaitu PITERA dan menjanjikan kesan 5X GANDA LEBIH BAIK daripada olicandy biasa. Waaaa menarik kan??

Pitera yang eksklusif itu kami jadikan sebagai bahan utama yang menjanjikan kesan yang LAGI BAIK dan CEPAT!! perghh patutlah super duper bomm power

Apa tu Pitera??
✔ Bahan semulajadi yg kaya dgn asid amino, mineral, vitamin & asid organik .
✔ Dapat memperbaiki kehalusan kulit, mengurangkan kedutan & memudarkan bintik2 hitam.
✔ Dapat meningkatkan fungsi halangan di dalam sel-sel kulit manusia. .
✔ Dapat mengekalkan kelembapan kulit dan yang paling penting ia dapat memutihkan kulit dengan cepat dan berkesan

TESTIMONI OLICANDY PREMIUM MURAH GILER













HARGA OLICANDY PREMIUM MURAH GILER


1 UNIT 
RM 55.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 UNIT
RM 100.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)



3 UNIT
RM 135.00
                 (Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)                   



Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**JB-CJ**




Share this article :

Wajib Terjah !!!

 
Support : Creating Website | Gambir Sarawak | Gambir Sarawak
Copyright © 2011. Borong Kosmetik Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Gambir Sarawak
Proudly powered by Blogger