Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation Harga Murah Giler


Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation Harga Murah Giler
(Percuma Chriszen Ampoule)

Borong Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation Harga Murah Giler

Borong Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation Harga Murah Giler



Chriszen Moist Cake Murah boleh dapat di blog 'zasbeauty.blogspot.com'. Chriszen Moist cake adalah bedak  berkonsep baru di Malaysia yang rupanya sekali pandang macam lollipop. Bagi perempuan yang nak wajah gebu, mulus dan cerah semulajadi should try Chriszen moist cake merangkap foundation 2 in 1.

Bukan sekadar kosmetik tapi juga boleh merawat muka dan menjadikan make up korang lebih cantik menawan yang mampu menutup segala cela. So tak perlu la nak make up tebal² dengan foundation apply concealer lagi.

Sebabnya Chriszen moist cake foundation adalah gabungan bedak asas + L-Glutathione + Collagen= Chriszen Moist Cake 400,000Mg. Tak perlu nak pakai macam² lagi untuk bersiap. Dahlah perempuan amek masa nak bersiap kan. Boleh jimat masa jugak ni.

Borong Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation Harga Murah Giler

Beige: Foundation + SPF 50/+++
White: L-Glutathione + Collagen 400,000mg
Function: Whitening, Conceal, Cover Pore/Dark Spot, Sunblock, Anti-wrinkle, Smoothen, Bright Effect.
Direction: Rub and mix the Chriszen Moist Cake gently using the puff according to your skin tone and tab lightly on the face.


Borong Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation Harga Murah Giler


Net: 20g

Inginkan Wajah Semulajadi?
Kulit Wajah Lembap, Halus, Cerah
Kini tiada lagi masalah Muka Berminyak!

Kenapa Perlu Memilih Chriszen Moist Cake 
Menjimatkan masa untuk dapatkan wajah tampil gebu dan glowing hanya beberapa minit
Anti-penuaan, melambatkan proses penuaan awal kulit
Tidak berminyak, sesuai untuk semua jenis kulit, bertekstur ringan dan berwarna natural
Mekap tahan 10-12 jam, tidak bercapuk atau comot,
Murah dan berkesan.


Borong Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation Harga Murah Giler

Borong Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation Harga Murah Giler


3 Jenis Pilihan Warna Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation MengikutKesesuaianJenis Kulit
No.1 :- Putih pink lebih cerah( Untuk kulit putih/cerah/merah jambu - Sofea Jane )
No.2 :- Putih Pink Cerah ( Untuk kulit sederhana cerah - Zizie Ezzety )
No.3 :- Kuning Langsat ( Untuk kulit gelap/sawo matang/kuning langsat-Lisdawati )

-L-Glutathione (Mencerahkan)
-Pelindung UV (SPF 50/PA+++)
-Kolagen (Menghaluskan)
-Pelembap (Melembapkan)

Cara Pakai Chriszen Moist Cake Harga Murah Giler
Titiskan dua titik Chriszen Ampoule ke atas tapak tangan. kemudian sapukan pada muka.
Urut atau tepuk2 sedikit, selama 1-2 minit sampai Chriszen Ampoule menyerap ke dalam lapisan kulit wajah. Korang dapat rasakan kulit lembab dan segar!
Guna sponge yang terletak dalam Chriszen Moist Cake untuk mencampurkan L-Glutathion (lapisan putih) + Moist cake ( lapisan warna beige) supaya mendapat warna moist cake yang sesuai kulit.
Ratakan Chriszen Moist Cake dengan sponge tersebut secara nipis dan sekata.
Lihat hasilnya, muka korang jadi CERAH dan LICIN!

Keistimewaan Chriszen Moist Cake Harga Murah Giler
Mengandungi L-Glutathione yang berfungsi mencerahkan kulit.
Mengandungi Collagen yang membantu memudarkan jerawat, jeragat, kedutan halus dan tompok penuaan awal.
Berpelindungan SPF 50 yang membantu menjauhi kerosakan/kekusaman kulit akibat sinaran UVA dan UVB.
Mengandungi Pelembap yang berfungsi menghalus dan melembapkan kulit muka.
Sebagai bedak asas/concealer/foundation yang membantu menyembunyikan tona kulit tidak sekata, lingkaran hitam di bawah mata, liang pori terbuka, berlubang atau noda/parut jerawat pada muka.
Mengurangkan masalah wajah berminyak.
Disertakan NBR sponge yang paling popular di Korea, fleksibel dan lembut, yang memudahkan pemakaian bedak secara tipis dan rata.
Ringan, boleh dibawa ke mana mana sahaja.
Pemakaian berterusan setiap hari membantu kulit kembali anjal, halus, cerah dan awet muda!

Bedak Asas + L-Glutathione = Chriszen Moist Cake
Diformulasikan di Korea




Borong Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation Harga Murah Giler


Testimoni

Testimoni Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation Harga Murah Giler

Testimoni Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation Harga Murah Giler

Testimoni Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation Harga Murah Giler


Testimoni Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation Harga Murah Giler




Cara Guna Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation 



Harga Runcit Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation Harga Murah Giler

RM 85.00/UNIT 
(Semenanjung - Termasuk Pos)    
                  
RM 90.00/UNIT
(Sabah/Sarawak - Termasuk Pos) 

Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation-Sila Pilih Warna


Harga Borong Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation Harga Murah Giler
RM 65.00/UNIT 
(Minimum Order 10 Unit-Tidak Termasuk Pos)






Share this article :

Wajib Terjah !!!

 
Support : Creating Website | Gambir Sarawak | Gambir Sarawak
Copyright © 2011. Borong Kosmetik Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Gambir Sarawak
Proudly powered by Blogger