Pemborong Kosmetik</div><div>Kecantikan Murah Giler




 Pemborong Kosmetik</div><div>Kecantikan Murah Giler



Untuk Paparan Yang Jelas Sila Guna Mozilla Atau Chrome Browser !!!

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing - Berat : 580 gram)



Kini Aura White datang dengan formula baru ! Penambaikan yang amat ketara, daripada 400,000mg ke 900,000mg .. Banyak tak banyak uollss ! Memang berbaloi sangat .. Selain tu, ditambah dengan 2 stem cell baru .. Dulu cuma 3 stem cell sahaja, sekarang 5 stem cell ! Apa cell stem yang 5 tu ? Ini dia, TOMATO, APPLE, ROSELLE, SNOW LOTUS & RASPBERRY ..  Botolnya pun elegan dan tinggi daripada yang dulu

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)


Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)



Percuma:

1. Shaker
2. Masker Muka
3. Nose Up
4. Sauna Belt
5. Sabun Collagen + Vitamin E



Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler
SAUNA BELT


Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler
SHAKER

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler
MASKER MUKA

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler
SABUN COLLAGEN PLUS VITAMIN E


Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler
NOSE UP


Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!

Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!


Aura White Gluta Collagen Harga Murah Giler


FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan
khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

KEBAIKAN AURA WHITE: 

1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan
2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari
3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
4) Merawat serta mencegat jerawat
5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
6) Mengecilkan liang roma
7) Merawat Enzema dan Prorisis
8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut
11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan
12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
13) Mencegah kerosakan KOLAGEN
14) Meningkatkan daya ketahanan badan
15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
16) Melindungi daripada sinaran UA-B
17) Menyembuhkan luka dan mencgeah parut
18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
19) Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh dan menghasilkan kulit lebih cerah


:: AURA WHITE PURE L GLUTATHIONE 900 000MG
PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGGABUNGKAN 5 STEM SEL DARI TOMATO, APPLE & ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN 


Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!

Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP

Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT

Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan

khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN

100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG 
- 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
- memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
- menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab

- mengurangi kedutan dan garis2 halus
- mengecilkan pori2 kulit
- menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
- meningkatkan sistem imunisasi badan
- mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
- mengatasi masalah jerawat dan jeragat
- mengurangi sakit radang/sendi
- mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
- sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
- membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
- mengurangi kolesterol
- menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
- meningkatkan kualiti tidur
- sesuai untuk lelaki dan wanita


CARA PENGAMBILAN AURA WHITE: 


Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)



1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)


Sesuai Untuk Pregnant Mommy jugak tau..
Insyaallah kulit gebu-gebus itu dapat kat baby yang bakal lahir juga

Ibu2 Menyusu juga boleh minum, Aura White ni takde kandungan yang merbahayakan, 100 %  semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.. Ianya selamat.


Untungnya untuk bakal consumer yang minum Aura White ni.
Banyak keberkesanan pada kulit & badan

TESTIMONI AURA WHITE


Aura White Gluta Collagen Harga Murah Giler

Aura White Gluta Collagen Harga Murah Giler

Aura White Gluta Collagen Harga Murah Giler


Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)

Aura White Gluta Collagen 900,000MG Harga Murah Giler (New Packing)


Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna:

a). 1 jar tu brapa gram? Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg?
- Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg

b). 1 jar tahan brapa lama?
- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

c). Rasa ia macam mana ye?
- Rasa manis2 anggur..:) sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..

d). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..
- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..

e). Alahan seafood/resdung boleh ambil?
- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!


Harga Runcit  : 
RM 150.00 (Semenanjung - Termasuk Pos)
  RM 160.00 (Sabah/Sarawak - Termasuk Pos) 

Percuma:
1. Shaker
2. Masker Muka
3. Nose Up
4. Sauna Belt
5. Sabun Collagen + Vitamin E

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)


Sila Pilih Lokasi->Semenanjung Atau Sabah/Sarawak???

Harga Borong(Tidak Termasuk Pos) 
RM 100.00 
(Minimum Order 5 unit)

Percuma:
1. Shaker
2. Masker Muka



Share this article :

Wajib Terjah !!!

 
Support : Creating Website | Gambir Sarawak | Gambir Sarawak
Copyright © 2011. Borong Kosmetik Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Gambir Sarawak
Proudly powered by Blogger