Bedak Arab (Super Summer Cake Kokuryu) Harga Murah

BEDAK ARAB SUPER SUMMER CAKE KOKURYU HARGA MURAH

























MACAM MASUK KELAS MAKE UP!
Produk Jepun, hasil kajian di Filipina Cherry Laboratory.
Sangatlah senang dipakai. Beberapa minit menjadikan kulit muka seakan-akan kita pernah masuk kelas make up!
Akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka (tak melekit lansung!)

Bedak Arab...Pemakaian yang amat mudah menjadikan kulit muka seakan-akan kita memakai foundation....kulit muka akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya dan terasa ringan di muka..
Tidak perlu lagi sebarang FOUNDATION...kerana bedak ini 3 dalam 1...as mouisturizer, foundation n alas bedak...jimat bukan???
Suci dan Halal..serta boleh dibawa solat..
Tahan Selama lebih 8 jam dan jika berpeluh akan lebihcantik...

TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!
1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat!
2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya,
Sesiapa sahaja sesuai pakai.
3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah.
4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda.
5. Mengecutkan jerawat.
6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik.
7. Tahan Selama lebih 8 jam.
8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit.
9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat.
10. Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap.

Cara Guna :-
Basahkan span & sapukan kat bedak tu & terus pakai.

Testimoni :-










Bedak Arab Review




Harga Runcit Bedah Arab (Super Summer Cake Kokuryu) Harga Murah 

RM 75.00/Unit
(Semenanjung - Termasuk Pos)

RM 80.00/Unit
(Sabah/Sarawak - Termasuk Pos) 


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Harga Berbeza Mengikut Lokasi->Sila Pilih Lokasi





Harga Borong Bedah Arab (Super Summer Cake Kokuryu) Harga Murah : 

RM 28.00/Pcs 
(Minimum Order 10 pcs- Tidak Termasuk Pos)





Share this article :

Wajib Terjah !!!

 
Support : Creating Website | Gambir Sarawak | Gambir Sarawak
Copyright © 2011. Borong Kosmetik Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Gambir Sarawak
Proudly powered by Blogger