Featured Post Today
print this page
Latest Post


 Pemborong Kosmetik</div><div>Kecantikan Murah Giler




 Pemborong Kosmetik</div><div>Kecantikan Murah Giler



Untuk Paparan Yang Jelas Sila Guna Mozilla Atau Chrome Browser !!!

Babies Blink Coffee Murah Giler

Babies Blink Coffee Murah Giler

Coffee Babies Blink Murah Giler

1 BOTOL = 15 SACHET

Mahukan lebih nikmat dan khasiat dalam secangkir kopi?
Ingin kan kulit terjaga sihat, mulus dan cerah sekata?
Rasai aroma segar pembangkit tenaga dari produk terbaru Lyanaz Beauty Care, BABIES BLINK COFFEE MURAH GILER..Jom cuba hari ini !!

Coffee Babies Blink Murah Giler ini di adun dengan menggunakan Serbuk Mutiara & mempunyai 15 Khasiat yang Tersimpan ....
Ianya sangat BEST & BAGUS untuk Kecantikan secara Dalaman & juga Luaran...
Malah ia juga Kaya dengan Khasiat Habbatussauda ,Collagen serta Vitamin C yang mampu Mencantikkan Kulit Secara Luaran & Dalaman...


Coffee Babies Blink Murah Giler

Kandungan Utama Babies Blink Coffee Murah Giler

  1. Serbuk Mutiara L-Cysteine Hydrochcloride Monohydrote
  2. Calcium
  3. Ekstrak Habbatussauda
  4. Ekstrak Betik
  5. Ekstrak Anggur
  6. Avocado
  7. Tomato
  8. Vitamin C
  9. Marine Collagen
  10. Kopi Arabik
  11. Krimer Bukan Tenusu
  12. Gula


Coffee Babies Blink Murah Giler

Keistimewaan Fungsi Babies Blink Coffee Murah Giler

  1. Mencerahkan kulit dalam masa 5 hari
  2. Melembutkan dan mencerahkan kulit secara menyeluruh dengan sekata
  3. Membaiki tekstur kuliy agar nampak bersinar, cerah dan gebu dalam masa yang singkat
  4. Memulih kulit berparut, berjerawat serta kering
  5. Menganjalkan kulit agar sentiasa lembap
  6. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di bawah kelompok mata
  7. Mengecilkan liang pori kulit
  8. Menguatkan sistem imunisasi badan agar kekal aktif bertenaga
  9. Menghilangkan rasa mengantuk


Cara Minum Yang Betol Babies Blink Coffee Murah Giler

  1. Amalkan 2 Kali sehari
  2. Amik 1 Sachet Sebelum Breakfast& Sebelom tidur
  3. Make sure amik time perut Kosong so mudah nak Serap dalam Badan
  4. Make sure banyakkan minum air Masak ye untuk mempercepatkan Proses


Harga Babies Blink Coffee Murah Giler


1 UNIT 
RM 35.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 UNIT 
RM 65.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 UNIT 
RM 90.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************



**BI | PTHB**




Nature Republic Aloe Vera Shooting Gel Murah Giler

Nature Republic Aloe Vera Shooting Gel Murah Giler



Aloe Vera Shooting Gel Murah Giler

KANDUNGAN=300ML


NATURE REPUBLIC ALOE VERA 92% SOOTHING GEL MURAH GILER adalah produk pelembab yang sangat popular dalam kalangan gadis Korea. Produk ini telah menjadi best seller di seluruh Korea sebagai produk terlaris sepanjang tahun 2013 dan tahun ini serta mendapat pengiktirafan dari pakar-pakar kecantikan.

Aloe Vera Shooting Gel Murah Giler

Fungsi basicnya adalah moisturizer badan dan rambut, dibuat asli dari Aloe vera atau lidah buaya sebanyak 92% dalam sebuah kotak yang berisi sebanyak 300ml. Jangan bimbang produk ini sudah disertifikasi oleh CCOF ( California Certified Organic Farmers).


Aloe Vera Shooting Gel Murah Giler

KEBAIKAN NATURE REPUBLIC ALOE VERA 92% SOOTHING GEL MURAH GILER


1. Membuatkan mata anda relax
Anda mempunyai mata bengkak ? sembab ? gara-gara asyik menangis, tidur tak cukup?? Caranya, ambil cotton pad lalu letak di cotton pad dan dipakai. Hasilnya ? kulit di sekitar mata jadi lembab dan lembut! Lebih seronok untuk dinikmati Jika gel aloe vera diletakkan di peti sejuk sebelumnya.

Aloe Vera Shooting Gel Murah Giler

2. Sebagai Hair treatment
Mempunyai rambut yang kusam,kasar, bercabang dan kering? hmm pasti terganggu sangat. Pakai produk ini dengan cara : letak secukupnya di rambut kemudian usap cepat di rambut.Mudahkan ??

3. Sebagai kulit terbakar
Aplikasikan saja di lokasi kulit terbakar selanjutnya mudah sembuh,gel aloe vera ini juga boleh menghindarkan anda dari gigitan atau sengatan serangga.Dapat melegakan kulit sensitif dan sunburn.

4. Pelembab di seluruh area tubuh
Sapukan gel aloe vera di bahagian tubuh/wajah yang kering secukupnya , gel aloe vera ini boleh tangani bahagian kulit anda yang kering. Sapu pada permukaan kulit yang kering sebagai pelembap.

Aloe Vera Shooting Gel Murah Giler

5. Selepas shave jambang
Kulit pasti jadi sensitif apabila dicukur setiap hari, jika gel ini disapukan boleh mengembalikan kelembapan kulit dan mengurangi keradangan atau kemerahan . ini untuk lelaki kalau perempuan pun boleh jugak hehehe

6. Kuku
jika kamu usap-usap di kuku dan kulit ,gel aloe vera ini memberi kelembapan dan mengurangi kerapuhan kuku. Sangat berguna buat anda yang punya kuku tangan dan kaki yang rapuh dan tidak berkilat.


Aloe Vera Shooting Gel Murah Giler

7. Moisture cream or pack yang melembabkan kulit dengan cepat!
setelah anda bekerja lebih mas, kulit terlihat letih dan kusam? Jangan mengeluh anda mempunyai gel aloe vera NATURE REPUBLIC! Cuba dengan campurkan 1-2 titisan jojoba oil atau minyak argan yang fungsi sebagai untuk melembapkan selalu digunakan sebagai masker.

8.Mekap tahan lebih lama
Untuk mekap tahan lebih lama, sapu gel aloe vera pada wajah sebelum menggunakan foundation atau campurkan gel aloe vera bersama foundation untuk dijadikan makeup base.

Aloe Vera Shooting Gel Murah Giler

9. Masker kulit yang membuatkan kulit relax!
Sapukan gel yang sudah didinginkan di kulit pada kertas masker (masker cotton yang kering) tampalkan di wajah selama 15 minit. Sekarang rasakan kulit yang segar dan relax!

10. Parut / stretchmarks
Sapu di bahagian yang terdapat parut atau stretchmarks. sapu 1-2 kali sehari dan rasailah perubahannya. !


Harga Nature Republic Aloe Vera Shooting Gel Murah Giler



1 UNIT 
RM 35.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 UNIT 
RM 60.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 UNIT 
RM 75.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**ED**




FeelVogue Supercover Foundation Murah Giler

FeelVogue Supercover Foundation Murah Giler


Feel Vogue Supercover Foundation Murah Giler

Feel Vogue Supercover Foundation Murah Giler


Berat = 10gram

Pilihan Warna FeelVogue Supercover Foundation Murah Giler
01 : Beige Skin
02 : Natural Skin

Feel Vogue Supercover Foundation Murah Giler

Kandungan FeelVogue Supercover Foundation Murah Giler
Kandungan Vitamin E AND SPF 30 Paling best - Effect GLOWING bila semakin pecah peluh  Semua ni ada dalam Feel Vogue Supercover Foundation Mengapa perlu pakai Feel Vogue Supercover Foundation? Pemakaian Feel Vogue adalah untuk menutup segala cela yang ada di kulit wajah.

Feel Vogue Supercover Foundation Murah Giler

Pemakaian feel vogue adalah untuk menutup cela di wajah seperti juga fungsi foundation yang lain
Perlindungan SPF 30 jadi tidak perlu risau jika berjemur diterik mentari
Mempunyai kandungan vitamin E jadi tak perlu risau kulit muka kering atau kusam
Apa yang menariknya Feel vogue ni tahan 16 JAM penggunaan
Paling BEST Feel vogue super cover foundation bila semakin pecah peluh akan EFFECT GLOWING

Feel Vogue Supercover Foundation Murah Giler

Keistimewaan FeelVogue Supercover Foundation Murah Giler
Sapu nipis ja dah boleh tutup cela di wajah. Mudah dipakai dan dikenakan dengan pelbagai jenis solekan, Pakai pagi... tahan hingga 16jam penggunaan, Seharian berada di luar, kulit muka langsung tidak berminyak dan kering, Ada perlindungan spf 30 - tak risau berjemur diterik mentari Ada Vit E - tak risau kulit muka kering atau kusam Mudah dicuci – halal Telah diluluskan oleh KKM


Feel Vogue Supercover Foundation Murah Giler


Cara Menggunakan FeelVogue Supercover Foundation Murah Giler
Sebelum menggunakan FeelVogue,  Pastikan kulit muka bersih dari kekotoran,  Sapukan pelembap muka, dan biarkan seminit untuk pelembap meresap ke dalam kulit. Kemudian, calitkan sedikit FeelVogue di dahi, hidung, tulang pipi. Ratakan FeelVogue dengan menggunakan span basah (untuk kesan yang lebih rata) Akhir sekali susuli dengan pemakaian bedak yang tanpa kandungan foundation di dalamnya.

Feel Vogue Supercover Foundation Murah Giler

Testimonim Pengguna FeelVogue Supercover Foundation Murah Giler


Testimoni Pengguna FeelVogue Supercover Foundation Murah Giler

Testimoni Pengguna FeelVogue Supercover Foundation Murah Giler

Testimoni Pengguna FeelVogue Supercover Foundation Murah Giler

Testimoni Pengguna FeelVogue Supercover Foundation Murah Giler

Testimoni Pengguna FeelVogue Supercover Foundation Murah Giler

Testimoni Pengguna FeelVogue Supercover Foundation Murah Giler

Testimoni Pengguna FeelVogue Supercover Foundation Murah Giler



FeelVogue Supercover Foundation Murah Giler


1 UNIT 
RM 50.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 UNIT 
RM 90.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 UNIT 
RM 120.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Harga Runcit-Free Pos
**************************


**PHI**




Vietnam Blackhead And Whitehead Serum Murah Giler

Vietnam Blackhead And Whitehead Serum Murah Giler


Serum vietnam murah giler

Serum vietnam murah giler

1 Botol = 20ml


Sangat berkesan menanggalkan blackhead dan whitehead yang degil dan liat

Serum vietnam murah giler

Cara Guna Vietnam Blackhead And Whitehead Serum Murah Giler

Serum vietnam murah giler

Serum vietnam murah giler


Sapu gel di kawasan hidung /dagu tepekkan kertas tisu dan biarkan 10 minit atau hingga kering tarik perlahan dari bawah naik keatas



Harga Vietnam Blackhead And Whitehead Serum Murah Giler


1 BOTOL 
RM 30.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 BOTOL 
RM 50.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 BOTOL 
RM 60.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**JB | SHAKEL**




Inayah Advanced Beauty Booster Murah Giler

Inayah Advanced Beauty Booster Murah Giler


Inayah Advanced Murah Giler


1 BOTOL = 30 BIJI

Inayah Advanced Beauty Booster Murah Giler ialah peningkatan daripada Inayah beauty Booster Murah Giler dengan tambahan ramuan baru dan dos ramuan lama ditingkatkan. Kesan berganda dan berkesan dengan lebih pantas. Supplement ini lengkat 3 dalam 1 untuk cantik , sihat dan kurus.

Inayah Advanced Murah Giler

BAHAN-BAHAN TAMBAHAN INAYAH ADVANCED BEAUTY BOOSTER MURAH GILER

  • Mint
  • Avocado
  • Apple Stemcell
  • Grape Stemcell


Inayah Advanced Murah Giler

KEBAIKAN INAYAH ADVANCED BEAUTY BOOSTER MURAH GILER

  • Mengurangkan rambut gugur selepas bersalin
  • Mempercepatkan penyembuhan luka bersalin
  • Mempercepatkan penurunan berat badan
  • Mengembalikan bentuk badan asal
  • Mengurangkan bengkak susu
  • Membekalkan tenaga
  • Sesuai untuk ibu menyusukan bayi

Inayah Advanced Murah Giler

CARA PEMAKANAN INAYAH ADVANCED BEAUTY BOOSTER MURAH GILER

1 botol mengandungi 30 biji. Sehari hanya perlu makan 1 biji sahaja. Waktu yang paling terbaik ialah waktu selepas bangun dari tidur.
p/s : untuk yg ada gastric dan darah tinggi boleh makan selepas breakfast
special : inayah tiada pantang larang, tiada cirit birit, minum air 2 liter shj

Inayah Advanced Murah Giler

TESTIMONI PENGGUNA INAYAH ADVANCED BEAUTY BOOSTER MURAH GILER


Testimoni Inayah Advanced Beauty Booster Murah Giler

Testimoni Inayah Advanced Beauty Booster Murah Giler


Harga Inayah Advanced Beauty Booster Murah Giler


1 BOTOL
RM 170.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 BOTOL
RM 320.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 BOTOL
RM 450.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)



Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**MN | MIRA**




Inayah Beauty Booster Murah Giler

Inayah Beauty Booster Murah Giler


Inayah Murah

1 BOTOL = 30 BIJI

INAYAH BEAUTY BOOSTER MURAH GILER merupakan supplement lengkap No. 1 Asia, terhasil dari kombinasi bahan berkualiti tinggi dan paling bermutu untuk kepuasan pengguna yang melalui gaya hidup harian yang sibuk dan tidak banyak masa untuk memanjakan diri tapi dalam masa yang sama ingin tampil CANTIK, SIHAT dan LANGSING. Dengan pengambilan 1 biji sahaja sehari, anda boleh mengubah penampilan hanya dalam tempoh seawal 1 minggu sahaja.


Inayah Murah


KEISTIMEWAAN INAYAH BEAUTY BOOSTER MURAH GILER 

1. PURE SHARK COLLAGEN
Pertama di pasaran Malaysia menggunakan kolagen dari sumber jerung (shark) di mana kadar penyerapan nya paling pantas dan paling tinggi ke dalam badan berbanding salmon, talapia atau sumber marin lain. Ia sangat membantu dalam mengatasi masalah :

  • Menggurangkan senggugut dan keputihan
  • Melewatkan proses penuaan
  • Menghilangkan ruam, jerawat, jeragat, garis halus dan kedutan
  • Meningkatkan tenaga
  • Menguatkan sistem imunisasi badan
  • Mengalakkan pertumbuhan rambut lebat dan bersinar
  • Menguatkan kuku dan sendi tulang


2. SOY LECITHIN 
Inayah murah giler adalah supplement pertama yang mengabungkan shark collagen dan soy lecithin bagi mendapatkan bentuk badan idaman. Kehebatannya membantu pengguna :

  • Meningkatkan daya ingatan
  • Memecahkan lemak degil dalam badan
  • Membantu masalah imsonia (sukar tidur)
  • Mengelakkan penyakit kulit seperti eczema
  • Mencegah pengumpulan lemak dalam hati
  • Mempercepatkan metabolisma untuk membakar lemak
  • Membantu dalam proses penghadaman dan mengelakkan sembelit
  • Mengurangkan bengkak susu ibu menyusui bayi
  • Melangsingkan badan serta menghapuskan selulit
  • Mengekalkan bentuk badan ideal


3. MILK THISTLE 
TONIK HATI NO 1 DUNIA. Di datangkan khas dari EROPAH untuk membuang toksin di dalam badan dan HATI. Pengambilannya membantu badan lebih bertenaga dan jantung lebih sihat. Sangat di syorkan kepada penghisap rokok, peminum alkohol, yang suka minum atau makan fast food serta yang pernah guna produk kimia berbahaya. Antara kepentingan milk thistle lain ialah :

  • Membantu membina sel sel hati yang sihat
  • Melegakan sembelit
  • Menyingkirkan toksin dari hati
  • Mengekalkan sistem penghadaman yang sihat
  • Pengambilan beterusan beberapa bulan akan meningkatkan penghasilan glutathione secara semulajadi
  • Menurunkan paras kolesterol
  • Mencegah kanser payudara
  • Menghilangkan rasa gatal, kemerahan, radang dan eczema
  • Sebagai antioksidan 10x lebih kuat dari vitamin E


4. L–GLUTHAHIONE
10 kali ganda lebih berkesan daripada gluthathione biasa. Menjadikan kulit mulus, halus, cerah dan gebu seperti bayi! Ianya...

  • Menjadikan warna kulit sekata, lembap dan tidak berminyak
  • Meningkatkan penyembuhan luka
  • Membuatkan kulit lembut, licin, segar dan berseri
  • Memutihkan kulit dan mengurangkan noda / tanda2 penuaan


5. MAQUIBERRY 

  • Menurunkan berat badan
  • Meningkatkan kekuatan dan daya ketahanan badan
  • Meneutralkan radikal bebas
  • Sumber Vitamin C
  • Menambahkan paras tenaga
  • Menguatkan tulang dan sendi
  • Memutihkan kulit dan melindungi kulit daripada sinaran matahari
  • Mengurangkan tahap kolesterol jahat
  • Menyokong kesihatan saluran darah dan jantung


6. POMEGRANATE

  • Membaik pulih fungsi hati dan limpa
  • Mencuci buah pinggang dan salur kencing
  • Membantu penghadaman
  • Membuang lemak berlebihan
  • Mengelakkan alahan bagi wanita mengandung
  • Mengubahsuai dan mengimbangi hormon bagi wanita menopause
  • Membaiki sistem pembersihan dan pengaliran darah
  • Merawat dan membaikpulih pesakit kencing manis
  • Menambahbaik stamina dan mengcegah penyakit lemah tenaga batin
  • Mencantikkan kulit
  • Mengurangkan pengumpulan lemak di dinding pembuluh darah


7. VITAMIN C

  • Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
  • Melindungi sel tubuh daripada kesan pencemaran
  • Melindungi daripada jangkitan dan selsema
  • Membantu mengurangkan paras kolesterol
  • Berguna dalam rawatan anemia
  • Sebagai penambah booster kepada shark collagen dan L Glutathione dalam Inayah murah giler


8. VITAMIN B

  • Menukar makanan kepada tenaga
  • Meredakan tekanan / stress
  • Membantu tumbesaran
  • Membaiki masalah kulit kepala, kelemumur, rambut gugur dan beruban
  • Mengurangkan masalah keletihan mata
  • Meredakan senggugut
  • Mencegah ulser

Inayah Murah



FAQ INAYAH BEAUTY BOOSTER MURAH GILER

1. BAGAIMANA INAYAH BERTINDAK
Supplement lengkap No. 1 Asia yang bertindak 3 dalam 1 iaitu anda pasti CANTIK, SIHAT DAN LANGSING dengan INAYAH BEAUTY BOOSTER

1. ANDA BAKAL CANTIK SEBAB KAMI GUNAKAN RAMUAN PURE SHARK COLLAGEN
Yang pertama di pasaran Malaysia!!! Ikan ni x boleh nak beli kat pasar malam mcm talapia atau salmon. Kadar penyerapan paling pantas ke dalam badan. Dengan adanya collagen yang hebat ini. Anda akan berubah menjadi JELITA SEKELIP MATA!!

2. ANDA BAKAL LANGSING SEBAB KAMI GUNAKAN RAMUAN SOY LECITHIN
Supplement pertama yang mengabungkan shark collagen dan soy lecithin bagi mendapatkan bentuk badan idaman. Soy lecithin berfungsi sebagai PEMECAH LEMAK, PENGHAPUS SELULIT, NO MORE SEMBELIT !!!

3. ANDA BAKAL SIHAT CERGAS BERTENAGA SEBAB KAMI GUNAKAN MILK
THISTLE
TONIK HATI NO 1 DUNIA. Di datangkan khas dari EROPAH untuk membuang toksin di dalam badan dan HATI. Badan akan lbh sihat, jantung sihat. Tak ada lagi sakit jantung, badan letih lesu !! Di syorkan 100% kepada penghisap rokok,yg minum alkohol, suka minum atau makan fast food, pernah guna chemicle product.

4. ANDA BAKAL CERAH GLOWING SEBAB KAMI GUNAKAN L –
GLUTHAHIONE
10X ganda lebih berkesan daripada gluthathione biasa. Anda akan cerah kembali seperti kulit semasa anda baby dulu. Kulit halus mulus bakal jadi kenyataan dengan INAYAH BEAUTY BOOSTER.


2. JAMINAN INAYAH BB
Alhamdulillah, setakat ini ramai pengguna berpuas hati dan memberi kesan yg baik kepada mereka. boleh cuba untuk lihat kesesuaian dengan badan, lgpon utk guna produk kene percaya dan positif. Lagi pula kami menggunakan ramuan berkualiti tinggi yg difomulasikan oleh pakar bertauliah sebab tu produk ni berfungsi utk cantik, sihat dan langsing. Kami juga yg pertama menggunakan pure shark collagen di malaysia. Apa2 pon kite usaha, allah swt yg tentukan. Kami di hq cuma mahu berkongsi produk yg bagus. Jika cik berminat boleh cuba.


3. CARA MAKAN
1 botol mengandungi 30 biji. Sehari hanya perlu makan 1 biji sahaja. Waktu yang paling terbaik ialah waktu selepas bangun dari tidur.
p/s : untuk yg ada gastric dan darah tinggi boleh makan selepas breakfast
special : inayah tiada pantang larang, tiada cirit birit, minum air 2 liter shj


4. BOLEH CAMPUR SUPLEMENT
Boleh kerana inayah tidak mengandungi herba, jadi tidak berlawanan antara satu sama lain. Tetapi pastikan dijarakkan pemakanan di antara supplement, sekiranya tidak berkesan atau effect yang tidak sepatutnya sila refer kami semula yer.


5. SAYA AKAN CIRIT BIRIT KE?
Tak sebab inayah tiada sebarang herba panas yang boleh sebabkan cirit birit, system pembuangan akan lancar sahaja iaitu sehari 1 atau 2 kali


6. SAYA KENE PANTANG KE?
Tak perlu pantang apa apa sebab Inayah merupakan kandungan supplement yang berkualiti tinggi di Malaysia. Namun, mengikut pakar nutrisi, bagi mendapat kadar penyerapan terbaik dan kesan maximum, jangan makan supplement dengan air bersusu atau kafein, elakkan juga minum air berkafien terlalu banyak kerana ia dapat menyekat supplement tersebut. Kita mahukan kesan terbaik apabila mencuba dan mengamalkan sesuatu produk supplement/ubatubatan.


7. PERIOD BOLEH MAKAN KE?
Boleh bagus untuk melancarkan perjalanan period dan mengurangkan senggugut


8. AIR BERAPA LITER
Hanya perlukan 2 liter sahaja sudah mencukupi


9. IBU MENYUSUKAN BAYI BOLEH CUBA INAYAH?
Semestinya boleh, membantu dalam membanyakkan susu ibu dan elak bengkak susu. Bayi tidak akan cirit birit mahupun sembelit.


10. SESIAPA BOLEH MENCUBA INAYAH?
Inayah tidak terhad kepada wanita shj. Lelaki juga Boleh Makan Inayah. Begitu juga Bagi pesakit yang Menghadapi Masalah sakit Sendi, Darah Tinggi, Hati dan Jantung. Gastrik juga boleh Makan Inayah. Ibu mengandung & Ibu menyusu Juga digalakkan mencuba Inayah kerana Inayah mengandungi Supplement yang Menyokong wanita mengandung & ibu menyusu.

Begitu Juga dengan wanita yang Ingin Berpantang, Inayah Bukan shj Mencantikkan tubuh Badan tetapi, Sihat dan Ramping. Kami pasti Ramai yang menginginkan Bentuk badan Yang cantik dan Sihat terutama Selepas Mengandung. Wanita Yang semakin Meningkat Umur akan mengalami Banyak permasalahan, terutama dari segi pertukaran Hormon dalam Badan. Maka, Inayah Insyaallah Dapat membantu menyelesaikan Masalahmasalah Anda semua.


TESTIMONI INAYAH BEAUTY BOOSTER MURAH GILER


Testimoni Inayah Beauty Booster Murah Giler

Testimoni Inayah Beauty Booster Murah Giler

Testimoni Inayah Beauty Booster Murah Giler

Testimoni Inayah Beauty Booster Murah Giler

Testimoni Inayah Beauty Booster Murah Giler

Testimoni Inayah Beauty Booster Murah Giler

Testimoni Inayah Beauty Booster Murah Giler


Harga Inayah Beauty Booster Murah Giler


1 BOTOL 
RM 140.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 BOTOL 
RM 270.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 BOTOL 
RM 390.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**MN | MIRA**




Wajib Terjah !!!

 
Support : Creating Website | Gambir Sarawak | Gambir Sarawak
Copyright © 2011. Borong Kosmetik Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Gambir Sarawak
Proudly powered by Blogger