Featured Post Today
print this page
Latest Post


 Pemborong Kosmetik</div><div>Kecantikan Murah Giler




 Pemborong Kosmetik</div><div>Kecantikan Murah Giler



Untuk Paparan Yang Jelas Sila Guna Mozilla Atau Chrome Browser !!!

BVR Collagen Harga Murah Giler

BVR Collagen Harga Murah Giler

Borong BVR Collagen Harga Murah Giler


Borong BVR Collagen Harga Murah Giler

 Berat : 40 Gram


BVR Collagen Harga Murah Giler ni sejenis serbuk collagen asli yang diadun dengan Glutathione, apple stem cell, strawberry stem cell, bunga sakura, vitamin C dan jugak vitamin E dalam satu produk bermacam yang ada, memang patut la produk ni berkesan..

Borong BVR Collagen Harga Murah Giler

Orang yang ada resdung boleh minum sebab tak gatal. Selain tu, sesuai juga untuk yang hamil, berpantang dan menyusu.

Borong BVR Collagen Harga Murah Giler

Siapa yang makan BVR Collagen Harga Murah Giler seawal 5 hari sahaja kulit dan nampak cantik putih mulus.. dengan kelebihan dari extract sakura, apple steam cell dan pelabagai lagi menjanjikan kepuasan kepada kulit  untk lebih bersih dan licin

Borong BVR Collagen Harga Murah Giler

Khasiat Hebat BVR Collagen Harga Murah Giler

  1. Merawat masalah kulit dari luar dan dalam
  2. Mencegah pertumbuhan jerawat dan memudarkan parut
  3. Menaikkan seri wajah serta awet muda
  4. Mengecilkan liang pori dan menyegarkan kulit
  5. Mengatasi kulit kering, menggelupas atau berminyak
  6. Melembab, menghalus dan menganjalkan kulit 
  7. Memutih dan mencerahkan kulit seluruh badan
  8. Menaikkan punggung dan payudara supaya lebih montok dan tegang
  9. Menghilangkan jeragat dan tanda2 penuaan awal
  10. Merawat parut hitam, celahan / lipatan gelap pada badan
  11. Mencantik dan menguatkan rambut serta kuku
  12. Mencerahkan mata
  13. Menstabilkan hormon dan mengawal berat badan
Borong BVR Collagen Harga Murah Giler


Kandungan BVR Collagen Harga Murah Giler

Kandungan 100% Semulajadi & Hanya Terbaik :
Pati Apple Stemcell ,Pati strawberry Stemcell
Pati Kolagen Marin ,Vitamin C & E
Gluthathione , Serbuk Mutiara & Bunga Sakura

Borong BVR Collagen Harga Murah Giler

Cara Pengambilan BVR Collagen Harga Murah Giler

Amal 1 sudu kecil setiap pagi dan malam. Boleh dikemam begitu sahaja atau dicampur ke dalam apa2 jenis supplement dan vitamin yang lain sebagai booster, bagi mempercepatkan lagi kesan.
Minum air bersih secukupnya sepanjang hari.
Boleh diambil wanita hamil, menyusui bayi, dalam pantang atau mereka yang ada resdung.

Borong BVR Collagen Harga Murah Giler

Testimoni Pengguna BVR Collagen Harga Murah Giler

Borong BVR Collagen Harga Murah Giler

Borong BVR Collagen Harga Murah Giler

Borong BVR Collagen Harga Murah Giler

Borong BVR Collagen Harga Murah Giler

Borong BVR Collagen Harga Murah Giler


Harga Runcit BVR Collagen Harga Murah Giler

1 SET@BOX

RM 75.00
                        (Semenanjung - Termasuk Pos)                      

RM 80.00
(Sabah & Sarawak - Termasuk Pos)

RM 90.00
(Brunei/Indonesia/Singapura - Termasuk Pos)  
  


2 SET@BOX

RM 140.00
                        (Semenanjung - Termasuk Pos)                      

RM 150.00
(Sabah & Sarawak - Termasuk Pos)

RM 170.00
(Brunei/Indonesia/Singapura - Termasuk Pos) 



3 SET@BOX

RM 195.00
                        (Semenanjung - Termasuk Pos)                      

RM 210.00
(Sabah & Sarawak - Termasuk Pos)

RM 240.00
(Brunei/Indonesia/Singapura - Termasuk Pos)    
   

Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Harga Berbeza Mengikut Lokasi->Sila Pilih Lokasi



Harga Borong BVR Collagen Harga Murah Giler
RM 56.00/Box
(Minimum Order 10 Box-Tidak Termasuk Pos)









BB Plus Collagen Harga Murah Giler

BB Plus Collagen Harga Murah Giler

Harga Borong BB Plus Collagen Harga Murah Giler

Harga Borong BB Plus Collagen Harga Murah Giler

1 Kotak = 20 Sachet/Packet


Mengapa memilih BB Plus Collagen Harga Murah Giler?
BB Plus Collagen Harga Murah Giler diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia. Habitat semulajadi ikan menyebabkan kolagen ikan  mempunyai kandungan Prolin dan Glisin yang cukup dalam suhu badan ikan yang rendah iaitu sama seperti kolagen manusia. Prolin dan Glisin adalah dua jenis asid amino yang penting untuk penghasilan kolagen, mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan. Kolagen ikan ditukarkan menjadi peptida dengan menggunakan teknologi terkini untuk sumber kolagen yang kaya dan kesan penyerapan yang lebih baik


Harga Borong BB Plus Collagen Harga Murah Giler

Harga Borong BB Plus Collagen Harga Murah Giler


Bagaimana BB Plus Collagen Harga Murah Giler Bertindak? 

Mod tiga tindakan:
1. Memulih  - Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi
                         rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah
2. Membina - Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida
3. Memperbaharui -  Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru

Dos apakah yang efektif bagi BB Plus Collagen Harga Murah Giler?
Hanya 1 paket (5g) setiap hari untuk memiliki kulit muda yang cantik dan mulus. Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3,000 saiz Dalton) yang sedia diserap.

Harga Borong BB Plus Collagen Harga Murah Giler

Bagaimanakah BB Plus Collagen Harga Murah Giler bertindak dengan aksi perlindungan antioksida tambahan? 
Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada sinaran UV dan radikal bebas. Ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyanidins) mengurangkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit. Vitamin C dan roselle menguatkan rantaian kolagen, melindungi kolagen di dalam dermis kulit dan menggalakkan proses sintesis

Bagaimanakah BB Plus Collagen Harga Murah Giler dapat meningkatkan kualiti kulit?
Serat epal dan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui proses detoksifikasi.

Harga Borong BB Plus Collagen Harga Murah Giler

Harga Borong BB Plus Collagen Harga Murah Giler

Bagaimanakah BB Plus Collagen Harga Murah Giler dapat membantu mengurangkan ketidakselesaan penyakit sendi?
Peptida kolagen ikan adalah sumber Kolagen Jenis 2 yang baik dan merupakan komponen utama dalam rawan untuk membantu mencegah keradangan yang disebabkan oleh rheumatism and osteoarthritis.

Harga Borong BB Plus Collagen Harga Murah Giler

Keberkesanan BB Plus Collagen Harga Murah Giler
BB Plus mengandungi peptida kolagen yang tinggi untuk mengganti dan membina semula rantaian kolagen yang diperlukan untuk menjadikan kulit anjal, lembab, tegang dan gebu menawan. Rasa enak campuran ekstrak blackcurrant 100% dan jus roselle berkualiti tinggi serta kolagen ikan yang tidak berbau.

7 Hasil Kulit Cantik Dengan BB Plus Collagen Harga Murah Giler 
1. Kulit wajah berseri dan cerah
2. Kulit lebih anjal dan tegang
3. Kulit lebih halus dan gebu
4. Kulit lebih lembab
5. Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
6. Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
7. Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari

Harga Borong BB Plus Collagen Harga Murah Giler

Cara Pengambilan BB Plus Collagen Harga Murah Giler
Campurkan 1 paket BB Plus Collagen Harga Murah Giler ke dalam 150ml air bersuhu bilik. Elakkan daripada menggunakan air panas. Kacau dan sedia diminum. Pengambilan terbaik adalah sebelum makan ataupun sebelum tidur.
Sesuai untuk pesakit diabetes. Warna, rasa dan tekstur produk dalam setiap kelompok mungkin berlainan disebabkan oleh ramuan asli yang digunakan.

BB Plus Collagen Harga Murah Giler Tanpa Gula dan Kolesterol
Gula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendah digunakan untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetes.

Ramuan Utama BB Plus Collagen Harga Murah Giler
Kolagen ikan terhidrolisis, ekstrak biji anggur, Vitamin C, jus bunga roselle, jus buah blackcurrant, serat epal, inulin.

Harga Borong BB Plus Collagen Harga Murah Giler


Testimoni BB Plus Collagen Harga Murah Giler

Harga Borong BB Plus Collagen Harga Murah Giler

Harga Borong BB Plus Collagen Harga Murah Giler

Harga Borong BB Plus Collagen Harga Murah Giler

Harga Borong BB Plus Collagen Harga Murah Giler

Harga Borong BB Plus Collagen Harga Murah Giler


Harga Runcit BB Plus Collagen Harga Murah Giler

1 SET@BOX

RM 170.00
                        (Semenanjung - Termasuk Pos)                      

RM 175.00
(Sabah & Sarawak - Termasuk Pos)

RM 180.00
(Brunei/Indonesia/Singapura - Termasuk Pos)  
  


2 SET@BOX

RM 330.00
                        (Semenanjung - Termasuk Pos)                      

RM 340.00
(Sabah & Sarawak - Termasuk Pos)

RM 350.00
(Brunei/Indonesia/Singapura - Termasuk Pos) 



3 SET@BOX

RM 480.00
                        (Semenanjung - Termasuk Pos)                      

RM 495.00
(Sabah & Sarawak - Termasuk Pos)

RM 510.00
(Brunei/Indonesia/Singapura - Termasuk Pos)    
   

Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Harga Berbeza Mengikut Lokasi->Sila Pilih Lokasi



Harga Borong BB Plus Collagen Harga Murah Giler
RM 140.00/Box
(Minimum Order 10 Box-Tidak Termasuk Pos)









Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler

Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler

Harga Borong Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler

Harga Borong Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler

MADE IN : KOREA1 SET OVI SPA ANDA AKAN DAPAT10 SACHET FOOTMIX(10Gram/Sachet)

Harga Borong Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler

&

1 TUBE/BOTOL 100ML SLIMMING CREAMUNTUK KEGUNAAN 10-20 HARI

Harga Borong Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler

Ingin tahu lebih tentang apa ni OVI SPA HARGA MURAH GILER - RENDAM KAKI, KURUS BADAN ? Inilah soalan yang biasanya pelanggan kami yang ingin tahu ye !

Harga Borong Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler

Rendam kaki, kurus seluruh badan? betul ke?

Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler membantu dalam meningkat metabolisme tubuh badan seseorang serta berkesan membuang toksin dan membakar lemak yang berlebihan. Dengan peningkatan metabolisme,peredaran darah akan menjadi lebih lancar seterusnya mengurangkan lemak tepu, mengecilkan bahagian pinggang, mengempiskan bahagian perut, melangsingkan bahagian tangan dan kaki, seterusnya mengembalikan bentuk badan yang sempurna.

Harga Borong Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler

Melalui tindakan sel meridian bahan aktif semulajadi seperti asid L- askorbik , Vitamin C , ekstrak Licorice, ekstrak Mulberry, Arbutin dan tumbuhan asas yang lain sebagai bertindak sebagai agen pemutihan kulit untuk memusnahkan dan menghalang pengeluaran melanin kulit untuk kulit yang lebih cerah dan bersinar.Protein Deep Sea Fish dan ekstrak Centella asiatica yang berfungsi untuk memulihkan serat elastin dan tisu kolagen dalam tubuh untuk hasil pemutihan kulit yang lebih lama.

Harga Borong Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler

KEHEBATAN OVI SPA HARGA MURAH GILER :

1. IBARAT URUTAN REFLEKSOLOGI YANG LEMBUT
- Rawatan spa paling selesa dan mewah untuk kuruskan badan

2. HASIL CEPAT DAN BERKESAN
- Ramuan rahsia bertindak pantas melalui titik meridian kaki seterusnya meningkatkan metabolisma dalam badan

3. BEBAS KESAN SAMPINGAN
- Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler bukan dimakan / minum, ia tidak memasuki perut dan TIDAK memudaratkan hati atau buah pinggang anda! Ia juga tidak menyebabkan cirit birit, kehiangan selera makan malah ianya kaedah paling selamat dan sihat!

4. HARGA BERPATUTAN DAN BOLEH DIKONGSI GUNA
- Adakah anda tahu satu mangkuk Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler boleh dikongsi bersama ahli keluarga / rakan lain sewaktu menggunakannya atau bergilir-gilir? Anda berdua akan berkongsi manfaat / keputusan yang sama dalam 1 masa. Sungguh berbaloi! (Pastikan kaki pasangan bebas dari penyakit kulit seperti kudis / luka)

5. FUNGSI 2 IN 1 : SLIMMING & WHITENING
- Semasa merendam kaki anda masih boleh buat rutin lain seperti mendengar muzik dan membaca. Sapukan losyen kegemaran anda sebaik selesai rawatan, dan lihat kulit kaki anda juga cantik terpelihara kebersihan dan kecerahannya!


RAMUAN ISTIMEWA OVI SPA HARGA MURAH :

- Nuciferine , Catechin dan Gynostemma mengaktifkan enzim lipase dan mempercepatkan peredaran mikro kulit dan proses vena varikos ditingkatkan melalui kapilari darah untuk kesan peredaran darah yang stabil.

- Kafein Silane adalah ejen aktif yang merangsang pertumbuhan semula enzim lipase, menghalang perkembangan sel-sel lemak dan mengubah lemak badan yang berlebihan kepada asid lemak bebas, seterusnya dikeluarkan dari badan melalui peredaran cecair.

- Protein Ikan Laut dan Centella Asiatica membantu merangsang pertumbuhan fibroblast dan tisu penghubung semula serta melindungi serat elastik dan tisu kolagen.

- Asid Askorbik, Ekstrak Mulberry, Vitamin C, Licorice dan Arbutin menghalang penghasilan melanin / pigmen gelap dan mengurangkan pigmentasi untuk kulit tampil lebih muda dan cerah.


OVI SPA HARGA MURAH GILERKURUS RENDAM KAKI  menguruskan badan dengan membakar lemak badan yang berlebihan dan menyediakan penghidratan untuk kulit serta mengawal peredaran darah.

OVI SPA HARGA MURAH GILER - KURUS RENDAM KAKI membantu dalam meningkat metabolisme serta berkesan membuang toksin daripada badan untuk menjadikan menjadikan kulit lebih putih, lembut dan berseri.

OVI SPA HARGA MURAH GILERKURUS RENDAM KAKI  mengurangkan lemak tepu, mengecilkan bahagian pinggang, mengempiskan bahagian perut, melangsingkan bahagian tangan dan kaki, seterusnya mengembalikan bentuk badan yang sempurna. Kini anda boleh memakai apa sahaja dan bergaya dengan citarasa fesyen yang anda suka!


OVI SPA HARGA MURAH GILERKURUS RENDAM KAKI  dihasilkan untuk memudahkan proses tersebut dengan cara yang senang ,selamat dan selesa dengan kaedah yang lebih baik dan sihat daripada liposuction atau lain-lain pembedahan kosmetik.

OVI SPA HARGA MURAH GILER - KURUS RENDAM KAKI  kaya dengan protein Deep Sea Fish dan ekstrak Centella asiatica yang berfungsi untuk memulihkan serat elastin dan tisu kolagen dalam tubuh untuk hasil pemutihan kulit yang lebih lama.

Berapa hari pengguaan yang di sarankan penggunaan Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler?

Satu hari satu sachet untuk 30 hari tempoh percubaan!, namun begitu kesan penurunan berat bedan boleh dilihat selepas 10 hari penggunaan ovispa.

Bau Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler macam mana?

Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler berbau seperti herba kerana rumusan semulajadi herba-herba terpilih untuk tindak balas metabolisme yang hebat!

Perbezaan Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler dengan produk kurus yang lain?

Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler berbeza dengan produk yang lain dengan merangsangkan tindak balas metabolisme badan. Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler mampu merangsang dan meningkatkan metabolisma tubuh badan seseorang dengan rangsangan refleksology melalui kaki sehingga ke seluruh tubuh badan. Peningkatan metabolisme akan menyebabkan peredaran darah semakin lancar dan berkesan membuang toksin dan membakar lemak berlebihan.

Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler ni Selamat ke? ada KKM ke? kulit sensitif boleh guna?

Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler di formulasi dari bahan-bahan semulajadi dan telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no rujukan NOT140603334K /NOT140603333K

Bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif adalah disarankan mencuba 1 sachet dahulu untuk melihat tindak balas keseluruhan badan, kerana Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler tidak memberi kesan sampingan. Namun begitu adalah dinasihatkan untuk mereka yang ingin menggunakan Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler tidak mempunyai sebarang luka atau kudis di bahagian kaki untuk mengelakan sakit berlarutan.

Ibu mengandung & menyusukan anak boleh guna tak Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler ?

Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler tidak digalakan bagi wanita hamil namun boleh digunakan bagi wanita yang sedang menyusukan anak.

Masa yang terbaik guna Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler utk dapatkan hasil yang lebih baik

Masa terbaik untuk rawatan Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler adalah pada waktu malam sebelum tidur kerana:

i) Badan terasa ringan selepas rawatan Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler
ii) Hilang sakit kepala dan stress( tekanan)
iii) Badan segar dan dapat menikmati tidur yang lena!

Adakah berat badan akan bertambah semula selepas berhenti guna Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler?

Berat badan tidak akan bertambah selepas berhenti menggunakan Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler namun Kami menasihati supaya mengamalkan gaya hidup yang sihat serta makan makanan yang seimbang untuk mengekalkan berat badan yang ideal.

Adakah perlu bersenaman?

Walaupun tanpa bersenam juga akan berkesan, tapi kami mencadangkan sis bersenam juga kerana senaman amat penting untuk menjamin kesihatan yang baik dan boleh mengamalkan rawatan Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Gilerjuga.


CARA MENGGUNAKAN HARGA OVI SPA MURAH GILER


Harga Borong Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler

1) Masukkan satu pek 'OVI SPA HARGA MURAH GILER - KURUS RENDAM KAKI' foot Mix, dan 5g ( satu sudu teh ) Krim 'OVI SPA HARGA MURAH GILER - KURUS RENDAM KAKI' ke dalam besen.

Harga Borong Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler

2) Masukkan air panas bersuhu sekurang-kurangnya 45 ° C. Air panas diperlukan untuk kesan yang lebih baik. Anda akan melihat pembentukan kristal-kristal kecil yang bulat semasa proses tersebut.

Harga Borong Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler

Harga Borong Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler

3) Letakkan kedua-dua kaki ke dalam besen di atas Kristal-kristal bulat tersebut. Satu gelombang haba boleh dirasai dari tapak kaki merebak ke seluruh badan.

Harga Borong Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler

Harga Borong Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler
4) Selepas 30 minit, lap kedua-dua kaki anda menggunakan tuala kering dan sapukan krim pelembab harian anda.

Nota: Berpeluh sedikit adalah biasa semasa proses tersebut. Jangan tambah air lebih panas jika ia sejuk sebelum waktu proses tamat untuk keberkesanan yang lebih baik.




Testimoni Penggunaan Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler

Harga Borong Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler

Harga Borong Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler

Harga Borong Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler


Harga Runcit Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler

1 SET@BOX

RM 70.00
                        (Semenanjung - Termasuk Pos)                      

RM 75.00
(Sabah & Sarawak - Termasuk Pos)

RM 100.00
(Brunei/Indonesia/Singapura - Termasuk Pos)  
  


2 SET@BOX

RM 130.00
                        (Semenanjung - Termasuk Pos)                      

RM 140.00
(Sabah & Sarawak - Termasuk Pos)

RM 190.00
(Brunei/Indonesia/Singapura - Termasuk Pos) 



3 SET@BOX

RM 180.00
                        (Semenanjung - Termasuk Pos)                      

RM 195.00
(Sabah & Sarawak - Termasuk Pos)

RM 270.00
(Brunei/Indonesia/Singapura - Termasuk Pos)    
   

Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Harga Berbeza Mengikut Lokasi->Sila Pilih Lokasi



Harga Borong Ovi Spa Slimming and Whitening Harga Murah Giler
RM 58.00/Set
(Minimum Order 10 Set-Tidak Termasuk Pos)









Wajib Terjah !!!

 
Support : Creating Website | Gambir Sarawak | Gambir Sarawak
Copyright © 2011. Borong Kosmetik Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Gambir Sarawak
Proudly powered by Blogger