Featured Post Today
print this page
Latest Post

Perangkap Nyamuk Umbrella Suction Style Environmental Mosquito Killer Murah Giler

Perangkap Nyamuk Umbrella Suction Style Environmental Mosquito Killer Murah Giler

Mosquito Killer



PILIHAN WARNA:
1. Biru/Blue
2. Merah Jambu/Pink
3. Hijau Green

Mosquito Killer

CIRI-CIRI MOSQUITO KILLER LAMP:
-sesuai untuk kanak-kanak dan bayi kerana tidak berbau
-jimatkan letrik
-menarik nyamuk ke dalam kipas lampu
-bentuk yang comel
-berkesan menghalau nyamuk



Specifications:
Approximate dimension: 16 x 17 x 10.5cm
Voltage: 2.5W


Effectively proven to eliminate mosquitos
Doubles up as a night lamp or decoration piece
6 LED lights lures in mosquitos up to 300m radius
360° wide-opening trap for maximized effectiveness
Removable storage base for easy cleaning
Strong yet silent razor fan
Long lasting LED lighting of up to 3000 hours



Harga Perangkap Nyamuk Umbrella Suction Style Environmental Mosquito Killer Murah Giler




1 UNIT 
RM 50.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 UNIT 
RM 90.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 UNIT 
RM 120.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)



Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
Sila Pilih Warna
**************************




**LARK**




Slimrich Botanical Slimming Murah Giler

Slimrich Botanical Slimming Murah Giler

Slim rich Botanical Slimming Murah Giler

Ingin Kurus dengan semula jadi. Telanlah Kapsul SLIMRICH Botanical Slimming. Diformulasi dari extract tumbuh-tumbuhan semula jadi dari pelbagai pelusuk dunia tanpa sebarang penggunaan bahan kimia.

Boleh dimakan oleh lelaki dan perempuan dapat penyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin. Badan lebih bertenaga dan Tidur yang lebih nyenyak.

KELEBIHAN SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING MURAH GILER
✔ Turun 3-5 kg dalam 10 hari
✔ Membuang toksin dengan cepat
✔ Mengempiskan perut
✔ 100% dari ekstrak tumbuh tumbuhan
✔ Boleh diminum oleh lelaki dan perempuan
✔ Menyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin.
✔ Badan lebih bertenaga
✔ Tidur yang lebih nyenyak

Slim rich Botanical Slimming Murah Giler

INFORMASI TAMBAHAN SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING MURAH GILER
✔ Mampu turunkan berat badan customer2 sehingga 13KG sebulan..
✔ Sebotol 30 biji, untuk kegunaan selama 30 hari..
✔ Sebiji sehari 30 minit sebelum breakfast..
✔ Tak perlu pantang, exercise, diet dan yang paling penting tak ada side effect..
✔ Banyakkan minum air putih at least 3L sehari & avoid kafien serta calcium..
✔ kalau nak ambil juga, jarakkan at least 2 hours..
✔ Dalam masa seminggu je you all dah boleh nampak perubahan..
✔ Rugi yang tak cuba, yang dah cuba mesti menyesal sebab tak cuba awal2 lagi..


Slim rich Botanical Slimming Murah Giler

!!!! AMARAN!!!!!
SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING MURAH GILER TIDAK SESUAI UNTUK....
1. Orang berpenyakit jantung dan tekanan darah tinggi
2. Orang yang kommited dgn ubat2an dan alkohol
3. Orang yang menderita hyperthyroidism, memiliki gangguan fungsi hati
4. Orang yang menderita prostatic hyperplasia atau glaucoma
5. Wanita hamil
6. Dibawah usia 18 tahun dan diatas 60 tahun Cara Penggunaan1 kapsul setiap hari sebelum makan pagi / sarapan
7. WAKTU PERIOD (MENSTRUATION/DATANG HAID) TAK BOLEH MKN UBAT INI!!
PRODUK SLIMRICH



TESTIMONI SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING MURAH GILER


Testimoni Slim rich Botanical Slimming Murah Giler

Testimoni Slim rich Botanical Slimming Murah Giler

Testimoni Slim rich Botanical Slimming Murah Giler

Testimoni Slim rich Botanical Slimming Murah Giler

Testimoni Slim rich Botanical Slimming Murah Giler



Harga Slimrich Botanical Slimming Murah Giler


1 BOTOL 
RM 110.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 BOTOL 
RM 210.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 BOTOL 
RM 300.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)



Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************



**JB**




Jamu Abang Sayang Murah Giler

Jamu Abang Sayang Murah Giler

Jamu Abang Sayang


KINI MENJADI REBUTAN WANITA !!
FENOMENA TERKINI

Jamu Abang Sayang

BADAN RAMPING ,KULIT GEBU ANJAL ,MISS V KETAT BREAST PADAT .. HANYA DENGAN 1 KAPSUL SEHEBAT BOTOX ...

Jamu Abang Sayang

TANPA PERLU BERPANTANG !! AIR BERLITER-LITER DAN SUNTIKKAN YANG MENYAKITKAN !!

Jamu Abang Sayang

MUDAH KAN ???

INGIN KEMBALI DARA ?? JELITA DAN AWET MUDA ???

Testimoni Pengguna Jamu Abang Sayang Harga Murah Giler

Testimoni Jamu Abang Sayang Murah Giler






Harga Jamu Abang Sayang Murah Giler


1 BOTOL 
RM 70.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)



2 BOTOL 
RM 130.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 BOTOL 
RM 180.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**JB**




Prida Virgin Baby Oil Murah Giler

Prida Virgin Baby Oil Murah Giler



PRIDA VIRGIN COCONUT BABY OIL MURAH GILER
Perlindungan semulajadi untuk kulit bayi anda!
Pelembap & pelembut terbaik untuk kulit bayi!
Jauhkan Kegatalan, Ruam-ruam dan Masalah Kulit daripada bayi anda!

100% ORGANIK MINYAK KELAPA DARA ASLI BORNEO!




KELEBIHAN PRIDA VIRGIN COCONUT BABY OIL MURAH GILER:

- Minyak yang amat sesuai dan sempurna untuk membuang cradle cap degil pada bayi.
- Sapukan minyak kulit bayi anda dan pada ruam lampin bayi anda, ia sangat baik untuk ruam.
- Membantu merawat jangkitan kulat pada bayi yang menyebabkan thrush dan candida.
- Jika anda atau anak anda mempunyai ekzema, sapu minyak kelapa pada kulit.
- Sapukan minyak kelapa dara untuk keselesaan bayi dan melembutkaan kulit bayi.
- Urut bayi anda dengan minyak kelapa dara. Urutan boleh membantu bayi anda tidur dengan lebih mudah dan lena.
- Jika bayi anda mempunyai maslaah kulit kepala berkerak, minyak kelapa dara mampu menyingkirkan kerak tersebut dan melembapkan kulit kepala bayi. Dalam masa yang sama, ia bertindak sebagai pelebat rambut bayi anda.
- Ruam bayi yang mengakibatkan gatal-gatal dapat dikurangkan hanya dengan sapuan pada bahagian ruam tersebut malah ia memberi keselesaan pada bayi.



Dapatkan Prida Virgin Baby Oil sekarang, anda pasti berpuas hati!




Harga Prida Virgin Baby Oil Murah Giler


1 UNIT 
RM 20.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)
**************************







Prida Sahara Goats Milk Murah Giler

Prida Sahara Goats Milk Murah Giler



Susu Kambing adalah SUSU KEDUA TERBAIK SELEPAS SUSU IBU!

PRIDA SAHARA GOAT’S MILK DENGAN GOJI BERRY & HABATUSSAUDA

Rahsia Panjang Umur & Sihat Tubuh Badan Seisi Keluarga!
Susu Kambing Sahara adalah SUSU KEDUA terbaik lepas susu ibu!



Susu kambing kaya dengan protien, enzim dan mengandungi unsur-unsur anti penuaan, antiarthritis serta antibarah. Ia mengandungi antibodi untuk merawat penyakit gastrik, demam kuning, lelah, penyakit kulit, memulih tenaga batin, sakit jantung peringkat awal, ulser perut serta membantu dalam pembentukan tulang dan gigi serta berbagai lagi penyakit kerana susu kambing merupakan makanan tambahan yang baik untuk kesihatan.



KHASIAT SUSU KAMBING SAHARA MURAH GILER  :
• Kaya dengan protein, enzim dan mengandungi faktor anti penuaan, antiarthritis serta anti barah.
• Mengandungi antibodi untuk merawat penyakit demam kuning, lelah, penyakit kulit, gastrik, sakit jantung peringkat awal, ulser perut, memulih tenaga batin dan membantu dalam pembentukan tulang dan gigi.
• Merupakan makanan tambahan yang baik untuk kesihatan.
• Membantu merawat :
• Merawat Kencing Manis
• Sakit Jantung dan Darah Tinggi
• Gastrik
• Asma (Lelah)
• Acute Anemia
• Tulang Belakang Reput
• Angin Ahmar
• Insomnia
• Kebas Kaki dan Tangan
• Migrain
• Semput
• Masalah Keletihan
• Masalah Kulit
• Masalah Ketika Mengandung dan Kelahiran
• Masalah Susah Buang Air Besar dan Buasir


Kajian telah mendapati susu kambing adalah Susu Yang Terbaik selepas susu ibu.

Ramai juga yang telah mengamalkan Susu Awal Lembu sebagai pemakanan tambahan, tetapi yang mana lebih baik, adakah Susu Lembu atau Susu Kambing?


Kajian saintifik telah menunjukkan bahawa:

Susu Kambing tidak mengandungi Protein Kompleks (Alpha-casein & Beta-casein Protein) = penyebab utama alahan.

Sama seperti susu ibu pH susu kambing beralkali berbanding susu lembu yang asidik.

Molekul Lemak dalam susu kambing lebih halus & mudah dihadam berbanding susu lembu.

Kandungan Asid Lemak Rantaian Pendek dalam susu kambing lebih tinggi berbanding dalam susu lembu.

Proses pencernaan untuk susu kambing hanya memerlukan 20 minit sahaja berbanding susu lembu yang memerlukan lebih 2 jam.

Kandungan gizi dalam susu kambing lebih tinggi berbanding dalam susu lembu :

Protein 2.1 kali ganda
Kalsium 2.2 kali ganda
Zat Besi 2.0 kali ganda
Potasium 2.1 kali ganda
Vitamin A 3.8 kali ganda
Garam Galian 2.0 kali ganda
Selenium paling tinggi berbanding semua jenis susu


KELEBIHAN SUSU KAMBING YANG TELAH TERBUKTI KEBERKESANANNYA :
• Merawat Kencing Manis
• Sakit Jantung dan Darah Tinggi
• Gastrik
• Asma (Lelah)
• Acute Anemia
• Tulang Belakang Reput
• Angin Ahmar
• Insomnia
• Kebas Kaki dan Tangan
• Migrain
• Semput
• Masalah Keletihan
• Masalah Kulit
• Masalah Ketika Mengandung dan Kelahiran
• Masalah Susah Buang Air Besar dan Buasir


Pasti anda tertanya-tanya kenapa Susu Kambing Prida Sahara Goat’s Milk boleh membantu meningkatkan taraf kesihatan untuk semua tanpa mengira umur serta membantu menyembuhkan penyakit? Ini adalah kerana Prida Sahara Goat’s Milk mempunyai faedah-faedah berikut kepada kesihatan:

• Rendah Laktosa
• Tinggi Protein
• Tinggi Kalsium
• Tinggi Selenium
• PH Alkali
• Molekul Lemak Halus


KHASIAT GOJI BERRY :
• Memanjangkan usia, menghalang diri anda daripada tua sebelum masa menerusi tindakan anti-oksida yang tinggi
• Meningkatkan tenaga dan kekuatan anda, terutamanya apabila melawan penyakit
• Menjadikan anda rasa dan kelihatan muda. Goji merangsang rembesan HGH ( Hormon Pertumbuhan Manusia) iaitu 'hormon remaja"
• Mengekalkan tekanan darah yang sihat.
• Mengurangkan risiko kanser
• Mengurangkan kolestrol
• Menormalkan gula dalam darah pada peringkat awal diabetes
• Meningkatkan fungsi seksual dan merawat masalah seksual
• Membantu mengurangkan berat badan
• Melegakan sakit kepala dan pening
• Melegakan insomnia dan tidur yang lebih nyenyak
• Mengekalkan kesihatan mata dan penglihatan anda
• Menguatkan jantung anda
• Menghalang peroksidaan lipid (yang menyebabkan sakit jantung
• Meningkatkan imunisasi badan
• Digunakan sebagai rawatan kanser
• Menempatkan semula dan membaik pulih DNA (menghalang mutasi yang menyebabkan kanser)
• Menghalang tumbesaran tumor
• Mengurangkan kesan toksik kemoterapi dan radiasi
• Membina darah yang kuat, meningkatkan produksi sel-sel darah merah, sel-sel darah putih dan platelet)
• Meningkatkan limfosit
• Mengaktifkan enzim anti-radang
• Menyokong fungsi hati yang sihat
• Merawat simptom-simptom menopause
• Menghalang loya di peringkat awal mengandung
• Meningkatkan kesuburan
• Menguatkan otot dan tulang anda
• Menyokong fungsi buah pinggang
• Meningkatkan memori dan memulih ingatan
• Membantu batuk kering yang kronik
• Menghilangkan tekanan dan gelisah
• Meningkatkan keceriaan dan semangat anda
• Membantu sistem penghadaman
• Menurut kajian tersebut, gojiberry juga kaya dengan 18 jenis asid amino, 21 jenis zat gizi, tinggi kandungan vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6 dan vitamin E.
• Mengandungi "polysaccharides" yang menyumbang kepada sistem kekebalan tubuh.
• Kaya dengan asid lemak, zat-zat omega yang menyihatkan tubuh, yang diperlukan untuk menghasilkan hormon, mempertingkat daya fikiran dan fungsi sistem saraf.




• Gojiberry mengandungi:
- asid amino termasuk 8 jenis yang sangat diperlukan oleh tubuh.
- unsur zat galian/gizi, termasuk germanium, unsur mineral anti kanser yang jarang ditemui dalam makanan.
- 13% protein (lebih tinggi berbanding dengan gandum).
- Rangkaian lengkap anti-oksidan Karotenoid, termasuk beta-karotin (jauh lebih baik dari lobak merah/wortel).
- Zeaxanthin dan Lutine (melindungi mata dan memperbaiki penglihatan).
- Vitamin C yang tinggi melebihi kadar yang terkandung di dalam oren.
- Vitamin B Komplex, perlu untuk menukarkan makanan kepada tenaga.
- Goji Berry juga mempunyai Vitamin E , jarang ditemui dalam buah-buahan, hanya terdapat dalam bijiran.
- Mempunyai Beta-Sitosterol, agen anti-keradangan
- Menurunkan kadar kolestrol, selalu digunakan untuk merawat masalah seksual, mati pucuk, dan masalah prostat.
- Mengandungi Asid lemak yang sangat diperlukan oleh tubuh untuk menghasilkan hormon-hormon, dan melancarkan fungsi otak dan sistem saraf.
- Cyperone, berfaedah kepada jantung dan merendahkan tekanan darah, melegakan ketidak-selesaan ketika haid, dan juga digunakan dalam rawatan kanser servik/rahim.
- Solavetivone, sebatian anti-bakteria dan anti-kulat yang berkesan.
- Physalin, sebatian alami yang aktif mencegah jenis-jenis leukemia dan kanser, digunakan untuk merawat hepatitis B.
- Betaine, sebatian yang digunakan oleh hati untuk menghasilkan choline, berkesan mententeramkan ketegangan urat-saraf, meningkatkan daya ingatan, meningkatkan pertumbuhan otot dan melindungi penyakit hati berlemak.
- Betaine juga menyediakan kumpulan methyl dalam tindak-balas tenaga di dalam tubuh, dan membantu mengurangkan paras homocysteine, iaitu penyebab risiko utama kepada penyakit jantung.


KHASIAT HABATUSSAUDA :
• Nabi Muhammad pernah bersabda "Tetaplah kamu dengan Habbatussauda. Sesungguhnya padanya terdapat ubat bagi segala penyakit, kecuali mati".



• Habbatus sauda ialah sejenis tumbuhan yang banyak didapati di kawasan Mediterranean dan di kawasan yang beriklim gurun. Banyak kajian telah dijalankan. Bagaimanapun kebanyakkannya ditulis di dalam Bahasa Arab, oleh itu pendedahan terhadap dunia antarabangsa tidak banyak dibuat.


• Habbatus sauda digunakan secara tradisional untuk beberapa keadaan seperti :
• menghasilkan kulit muka yang cerah
• membantu merawat batuk dan asma
• kencing manis
• selsema
• keguguran rambut
• tekanan darah tinggi
• masalah untuk tidur
• sakit-sakit otot dan sendi
• rasa loya dan muntah
• mengurangkan kolesterol
• merawat batu karang


• Ibnu Sina di dalam bukunya Canon of Medicine menyatakan Habbatussauda merangsang tenaga dan membantu pemulihan kepenatan dan semangat.


• Ibnu Qayyim di dalam bukunya Medicine of the Prophet menyatakan Habbatussauda berupaya memulihkan penyakit-penyakit seperti :
• Batuk
• Bronchitits
• masalah perut
• kecacingan
• masalah kulit seperti jerawat
• sakit senggugut dan haid yang lain
• menambah susu badan
• menambah pengaliran air liur


• Dr Ahmad Elkadi pula membuat kajian dan mendapati Habbatus sauda mempertingkatkan daya tahan sakit (immune system).


• Meningkatkan Sistem Imunisasi Tubuh
Habbatus Sauda berupaya meningkatkan sistem imunisasi anda (daya melawan penyakit). Oleh itu ia mungkin penting dalam pengawalan kanser, AIDS dan penyakit-penyakit berkaitan yang lain.


• Anti-histamine
Histamine ialah bahan yang dikeluarkan oleh sel-sel mast di dalam badan yang menyebabkan kesan-kesan allergik (alahan). Habbatus Sauda mengandungi bahan yang menghalang protein kinase C, sejenis bahan yang mencetus penghasilan histamine.


• Oleh kerana penghidap penyakit asma selalunya mengalami masalah alahan, habbatus Sauda mungkin baik diambil secara berterusan oleh pesakit-pesakit ini.


• Anti-tumor
Kajian in vitro mendapati habbatus Sauda berupaya menghalang pembentukan sel-sel tumor. Oleh itu, ia baik untuk digunakan untuk membantu menghalang penyakit kanser.


• Anti-bakteria
Habbatus Sauda didapati berupaya mengawal bakteria seperti E.coli, V.cholera dan spesies Shigella. Ini bermakna habbatus Sauda baik untuk mereka yang menghidapi beberapa jenis penyakit seperti cirit-birit dan masalah-masalah perut yang lain.


• Anti-radang (anti-inflammation)
Habbatus Sauda didapati boleh mengurangkan radang (bengkak). Oleh itu ia baik untuk pesakit asma (mengurangkan radang dalam paru-paru), eczema (alahan yang menyebabkan gatal, kulit merah dsb.) dan arthritis (bengkak sendi).


• Menggalakkan pengeluaran susu ibu


• Kombinasi lemak dan hormon yang didapati di dalam habbatus Sauda menyebabkan pengeluaran susu ibu yang menyusukan bayi bertambah.


• Antara bahan-bahan kandungan Habbatus Sauda ialah Fixed Oil (saturated dan unsaturated), Minyak-minyak Asas (sterol, thymohydroquinone, carvone, limonine, cymene), Alkaloids, Saponin dan Asid Amino.


• Dalam kitab Al Tibb An-Nabawi (Pengubatan Cara Nabi) yang ditulis Ibnu Qayyim Al-Jauziyyah, Habbatus Sauda’ dikenal juga sebagai Al Habbah Al Barokah. Dalam kitab tersebut disebutkan bahwa Habbatussauda dapat mengubati 50 macam penyakit tanpa kesan sampingan.
• Mengikut ilmu perubatan atau kedoktoran fungsi Habbatus Sauda ialah :
• Anti-inflamasi, mengubati perih radang tenggorokan.
• Antiarthritis, mengubati reumatik.
• Analgesik, mengubati sakit gigi
• Aktivitas hormon, mengatur haid dan meningkatkan aliran susu.
• Antiseptik, mengubati bau mulut.
• Antivirus, mengubati demam dan flu.
• Dermatologi, mengubati jerawat dan eksim.
• Urinary tract , mengubati saluran kemih dan batu ginjal.
• Sistem kekebalan, meningkatkan daya tahan tubuh untuk menangkal penyakit.
• Gastrointestinal tract , mengubati mabuk, diare, kejang konstipasi, dan empedu.
• Sistem sirkulasi, meningkatkan kinerja jantung.
• Nematocidal, mengubati cacing pita.
• Respiratory tract , mengubati sesak nafas (asma)





Harga Prida Sahara Goats Milk Murah Giler


1 KOTAK
RM 30.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)
**************************








Prida Capilla Men Drinks Murah Giler

Prida Capilla Men Drinks Murah Giler

Prida Capilla Men


PRIDA CAPILLA MEN DRINKS MURAH GILER

Rahsia Lelaki Hebat Di Ranjang! Rahsia Kecantikan Kulit & Kesihatan Tubuh Badan Lelaki!
Selamat, halal & berkesan! Ada KKM daripada Kementerian Kesihatan & Halal drp Jakim!

Terbaik di pasaran!

Prida Capilla Men

RAMUAN SEMULAJADI PRIDA CAPILLA MEN DRINKS MURAH GILER:

1. PURWACENG
2. TRIBULUS TERRESTRIS
3. BUTEA SUPERBA
4. GINSENG
5. MUCUNA PRURIENS
6. SAW PALMETTO
7. PUMPKIN SEED
8. BOVINE COLLAGEN
9. MORINDA
10. ANNONA MURICATA L.
11. ALOE VERA
12. L-CARNITINE
13. ORANGE

Prida Capilla Men

FUNGSI PRIDA CAPILLA MEN DRINKS MURAH GILER :

1. PURWACENG
+ Lebih dikenali sebagai Viagra Semulajadi
+ Meningkatkan kesuburan spermatozoid.
+ Meningkatkan hormon seksual
+ Meningkatkan stamina tubuh.
+ Melancarkan peredaran darah, menghangatkan dan menyihatkan tubuh.
+ Anti-bakteria, anti-fungi dan anti-kanser.
+ Ubat perkasa kaum lelaki . Tanaman legenda yang dijadikan ubat kuat oleh para raja atau kalangan istana di daerah jawa . Beratus-ratus tahun yang silam , nenek moyang kita sudah menggunakannya sebagai afrodisiak dan mengembalikan tenaga selepas seharian bekerja .
+ Bersifat diuretik atau afrosidiak iaitu meningkatkan atau menambah stamina
+ Meningkatkan kadar hormon testosteron sekaligus meningkatkan libido .
+ Terdapat komponen kimia utama dalam pembentukan testosteron serta mengandungi vitamin E yang boleh meningkatkan kesuburan spermatozoid + Meningkat hormon luteinizing dan memperbaiki kekurangan androgen.

Prida Capilla Men

2. TRIBULUS TERRESTRIES
+ Tribulus teresterris terkenal dengan keupayaan meningkatkan hormon testosteron. Ia merangsang kelenjar pituitari anterior, dan "menggalakkan pengeluaran dan rembesan Leutinizing hormon (LH) 3.
+ Leutinizing Hormon boleh dianggap sebagai "suis" untuk pengeluaran testosteron. Peningkatan dalam testosteron juga membantu kepada peningkatan libido. Peningkatan testosteron juga bermaksud peningkatan tenaga lelaki.
+ Amat membantu mengatasi masalah kemandulan dan mati pucuk.
+ Meningkatkan Hormon Testosteron secara semulajadi . Hormon testosteron merupakan hormon yang berperanan penting dalam proses pembentukan otot. Tanaman herba ini bertugas merangsang tubuh untuk tetap menghasilkan hormon testosteron.
+ Meningkatkan gairah seksual. Keharmonian rumah tangga biasanya dipengaruhi oleh ghairah seksual yang sentiasa tinggi dari tiap pasangan.
+ Meningkatkan aktiviti ereksi yang lebih baik
+ Meningkatkan Luteinizing Hormon ( LH ) , yakni hormon yang mengawal ghairah seksual dan tahap kesuburan seseorang .
+ Penenang dan pereda tekanan

Prida Capilla Men


3. BUTEA SUPERBA
+ Telah digunakan selama berabad-abad untuk meningkatkan tenaga seksual lelaki
+ Meningkatkan prestasi anda di dalam bilik tidur
+ Menjadikan anda mudah untuk mendapatkan ereksi penuh yang lepas
+ Memberikan anda stamina untuk meningkat kepada yang lebih jauh
+ Merangsang sperma dan panjang pada ereksi
+ Meningkatkan kualiti kehidupan seks anda
+ Memastikan anda sudah bersedia, Anytime, Anywhere!
+ Alternatif yang 100% asli menggantikan ubat-ubatan
+ Terbukti merangsang ereksi dan lebih mudah untuk mendapatkan kebangkitan dalam masa yang singkat
+ Memberi anda keupayaan dan keyakinan untuk memuaskan pasangan anda

Prida Capilla Men

4. GINSENG
+ Antioksidan yang mujarab digunakan sebagai penawar antipenuaan untuk membantu mengekalkan kecantikan.
+ Menguatkan daya ketahanan badan dan mempercepatkan penyembuhan daripada penyakit.
+ Terkenal sebagai herba ajaib yang dapat meningkatkan tenaga batin, prestasi dan daya ketahanan lelaki.
+ Menyelaraskan tahap kolesterol dan kandungan gula dalam darah.
+ Mengurangkan tekanan dan berupaya menenangkan dan mengimbangi minda.
+ Meningkatkan daya ketahanan dan stamina dengan memberi sokongan kepada metabolisma badan.
+ Membaiki keupayaan mental, kecekapan dan daya tumpuan dengan melancarkan peredaran darah serta menyalurkan tenaga kepada otak.
+ Membolehkan badan berehat dan pulih daripada keletihan.

Prida Capilla Men

5. MUCUNA PRURIENS
• Sebagai herbal afrodisiak dengan membantu menambah tenaga atau stamina
• Meningkatkan libido
• Meningkatkan sperma
• Meningkatkan fungsi organ seksual
• Meningkatkan aktifitas seksual
• Meningkatkan kepuasan seksual
• Membantu meningkatkan kesuburan
• Membantu mengatasi disfungsi seksual
• Membantu mengatasi penyakit Parkinson

Prida Capilla Men

6. SAW PALMETTO
+ Saw palmetto (nama saintifik: Serenoa repens) adalah herba perubatan yang dipercayai mampu membantu mengubati prostatik benigna hipertropi atau masalah pembesaran prostat. Saw palmetto boleh mengurangkan pembesaran saiz prostat seseorang dan mengurangkan gejala yang berkaitan dengan pembesaran prostat.

Prida Capilla Men

+ Amat berkesan dalam menghalang dan menyembuhkan penyakit pembengkakkan prostat (benign prostatic hyperplasia - BPH), kebotakkan dan masalah-masalah kelakian yang lain.
+ Suplement Hebat Untuk Prostat

+ Mengekalkan kesihatan dan fungsi kelenjar prostat dan saluran kencing. Ia mempunyai sitosterol yang telah terbukti dalam kajian, mampu mengurangkan tahap kolesterol dalam darah. Banyak ahli terapi menggunakan herba ini untuk merawat BPH yang membuatkan prostat membengkak dan membesar.

+ Dalam satu kajian menunjukkan, dari 15 ujikaji atas pesakit BPH, 14 daripadanya menunjukkan kesan Saw Palmetto yang mengkagumkan. Saw palmetto bukan saja mengurangkan rasa sakit pesakit BPH, malah mengsifarkan simptom pesakit BPH. Reaksi dan keaktifan Saw Palmetto ini lebih kepada penyembuhan dari sekadar placebo kepada pesakit. 14 kajian ini menunjukkan bahawa Saw Palmetto mengurangkan Nocturia, iaitu keperluan untuk bangun malam untuk kencing, 25% lebih efektif dari mana-mana jenis placebo.

+ Saw Plametto juga dikaji dengan membandingkannya dengan dadah (ubat) Finasteride. Finasteride selalu dinamakan dengan pelbagai jenis nama seperti Proscar, Propecia, Fincar, Finpecia, Finax, Finast, Finara, Finalo, Prosteride, Gefina, dan Finasterid IVAX.

+ Kajian ini menunjukkan Saw Palmetto dan Finasteride mempunyai kesan positif yang sama dalam menegah simpton urinari dan melawaskan kencing. Cuma, Saw Palmetto mempunyai kelebihan kerana tidak meninggalkan risiko atau kesan sampingan seperti Finasteride.

+ Amat berguna dalam merawat sejenis penyakit keguguran rambut dan kebotakkan dipanggil androgenic alopecia, iaiatu kebotakan berpatern.

+ Keguguran rambut adalah disebabkan dihydrotestosterone (DHT). Apabila enzyme 5-alpha-reductase, yang dijumpai dalam kulit kepala bertindak balas dengan hormon testosterone, DHT akan terbentuk. DHT mengganggu aktiviti normal pertumbuhan rambut yang seterusnya menyebabkan keguguran rambut. Secara teorinya, jika DHT dinyahkan dari tindak balas ini, maka keguguran rambut dapat dielakkan.

+ Menghalang hormon testosterone dari berubah ke DHT. Justeru, saw palmetto mampu menyelesaikan masalah keguguran rambut ini.

+ Penghalang kepada pembentukkan jerawat. Ini kerana DHT adalah penyumbang utama pembentukan jerawat.


7. PUMPKIN SEEDS (Biji Labu)
+ Biji Labu mengandungi beberapa jenis minyak, vitamin dan mineral yang dapat membantu orang lelaki. Ini kerana bahan-bahan tersebut amat berguna untuk sistem perkumuhan dan mengelakkan kelenjar prostat dari membengkak.
+ Biji labu dikatakan ‘ superfood’ kerana khasiatnya baik untuk kesihatan badan. Selain dapat memelihara hormon, ia juga boleh mencegah batu karang, penyakit buah pinggang, mengurangkan gejala arthritis dan risiko osteoporosis, menurunkan kadar kolesterol LDL dan melindungi folikel rambut serta kesihatan mata.
+ Biji labu ini juga boleh menjadi rawatan semulajadi yang sangat berkesan bagi menghapuskan cacing pita yang terdapat di dalam usus.


8. BOVINE COLLAGEN
• Pembaikan rosak kulit, kulit berparut
• Mencerahkan kulit kusam
• Kulit lebih kenyal dan lembap
• Mengurangkan kedut dan garis-garis halus
• Pengecutan pori-pori kulit
• Menguatkan kuku
• Mengurangkan keguguran rambut
• Meningkatkan sistem imun badan
• Mengurangkan radikal bebas dan toksin dalam badan
• Mengatasi jerawat dan pigmentasi teruk
• Mengurangkan sakit artritis
• Memberi tenaga optimum sepanjang hari
• Mengurangkan kolesterol
• Menghilangkan selulit
• Meningkatkan kualiti tidur
• Mencerahkan kulit lebih cepat
• Meningkatkan keanjalan kulit
• Meningkatkan penghasilan kolagen
• Anti-penuaan
• Mengurangkan retak tumit
• Mengurangkan stretchmark
• Kelembapan semulajadi kepada bibir kering
• Detox


9. MENGKUDU
+ Khasiat mengkudu baik sekali untuk lelaki mahu pun wanita. Buahnya memang baik untuk meningkatkan tahap kesuburan lelaki.

+ Ia dikatakan baik untuk kesuburan sperma, merawat kencing manis, darah tinggi serta buang angin dan cacing dalam perut.


10. ANNONA MURICATA L.
+ Membantu menyerang dan membunuh sel sel kanser secara efektif dan semulajadi, dan secara selektif tanpa menyerang sel sel baik lain di dalam badan, dan menurut kajian saintis perubatan , ianya adalah AGEN ANTI SEL KANSER 10000x lebih baik daripada rawatan Kemoterapi.

+ Menyerang sel kanser secara efektif dan semulajadi, TANPA rasa mual, berat badan turun, rambut gugur, seperti yang terjadi pada terapi kemo

+ Melindungi sistem kekebalan tubuh dan mencegah dari jangkitan

+ Mengawal tekanan darah

+ Menambah tenaga dan penampilan fizikal semakin bertambah baik

+ Mengurangkan kandungan gula dalam darah


11. ALOE VERA
+ Pelembap yang membantu kulit anda mengekalkan imbangan lembapannya dan juga kelembutannya serta keanjalannya untuk menampilkan wajah yang muda berseri.

+ Membantu melincir, merapi, menenang, menyubur, melindung, melembap, memulih dan memperbaharui kulit, untuk menampilkan kulit yang kelihatan lebih halus, lembut, cerah dan berseri.

+ Secara semulajadinya bersifat menenangkan adalah sesuai untuk semua, termasuk mereka dengan kulit yang amat sensitif.

+ Pilihan yang amat baik untuk mengekalkan kesihatan, membantu menguatkan sistem imun dan melancarkan sistem gastrousus.

+ Membantu meningkatkan keefisienan penyerapan nutrien oleh sel-sel. Ini bermakna tubuh anda akan menerima lebih banyak khasiat daripada makanan dan penokok diet yang anda ambil dan meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan anda.

+ Membantu menyahtoksik tubuh dan mengurangkan beban terhadap sistem pencernaan. Ia membersihkan usus kecil, melancarkan pembuangan najis dan mengurangkan mikroorganisma yang tidak baik seperti kulat. Kulit anda akan menjadi lebih baik dan berseri apabila proses penyahtoksikan berjalan dengan lancar.

+ Sistem pencernaan yang sihat dengan mengurangkan beban hati iaitu membolehkannya memetabolismekan lemak dengan lebih efisien untuk membebaskan lebih banyak tenaga. Dengan itu, dapat mengurangkan simpanan lemak dan membantu mengawalkan berat badan.

Prida Capilla Men


12. L-CARNITINE
+ Amat berkesan dalam pembakaran lemak (fat burner)
+ Mengekalkan tahap kecergasan badan sepanjang hari
+ Sangat mujarab dalam program diet di mana ianya sangat effektif untuk mengurangkan rasa lapar dan letih.
+ Menambahkan tenaga dan mengekalkan tahap kecergasan badan sepanjang hari
+ Melindungi jantung, saraf dengan bertindak sebagai agen antioksida.


13. ORANGE
• Mengandungi Vitamin C yang tinggi
• Salah satu nutrien yang paling selamat dan paling berkesan.
• Perlindungan terhadap kekurangan sistem imun, penyakit jantung, masalah kesihatan pranatal, penyakit mata, dan juga kedutan kulit.
• Membantu merawat gejala-gejala selesema biasa
• Penawar semula jadi untuk masalah kulit
• Membantu menyembuhkan luka
• Melindungi daripada kesan buruk tekanan
• Membantu menurunkan kolesterol
• Meningkatkan aliran darah
• Mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok
• Mengawal tahap gula dalam pesakit kencing manis
• Membantu dalam rawatan kanser
• Boleh mengurangkan perkembangan gangguan neurologi
• Membantu mengurangkan sesak nafas
• Mengurangkan gejala asma
• Membantu dalam mengurangkan gejala-gejala artritis
• Mengurangkan risiko katarak
• Boleh menyembuhkan batuk kering




Harga Prida Capilla Men Drinks Murah Giler


1 KOTAK 
RM 90.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)



2 KOTAK 
RM 170.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 KOTAK 
RM 240.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************







Wajib Terjah !!!

 
Support : Creating Website | Gambir Sarawak | Gambir Sarawak
Copyright © 2011. Borong Kosmetik Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Gambir Sarawak
Proudly powered by Blogger