Featured Post Today
print this page
Latest Post

Dian'z Vitamin C dan E Murah Giler

Dian'z Vitamin C & E Murah Giler Plus WHITENING COLLAGEN 6000mg



Dian'z Vitamin C & E Murah Giler Plus WHITENING COLLAGEN 6000mg

1 BOTOL = 60 KAPSUL

Produk Dian'z Vitamin C & E +Whitening Collagen Murah Giler ni adalah produk Malaysia yang terawal menggunakan kolagen dari sumber ikan talapia sebagai alternatif kepada kolagen rumpai laut. Di dalam setiap tablet mengandungi 6000mg :

Dian'z Vitamin C & E Murah Giler Plus WHITENING COLLAGEN 6000mg

Dian'z Vitamin C & E Murah Giler Plus WHITENING COLLAGEN 6000mg

1000mg Vitamin C daripada oren :

  • Menyingkirkan toksik dalam badan
  • Melancarkan sistem perkumuhan
  • Merawat jerawat, jeragat dan parut


Dian'z Vitamin C & E Murah Giler Plus WHITENING COLLAGEN 6000mg

1000mg Vitamin E daripada maqui berry :

  • Sangat tinggi khasiatnya
  • Melembapkan kulit
  • Mengecilkan liang roma yang terbuka
  • Mencegah kanser


Dian'z Vitamin C & E Murah Giler Plus WHITENING COLLAGEN 6000mg

2000mg Pure Collagen dari ikan talapia :

  • Tidak menggunakan rumpai laut kerana kebanyakkan orang alah pada makanan laut (seafood)
  • Sesuai untuk orang yang alergik makanan laut
  • Menghasilkan kulit yang lembut dan gebu
  • Tidak sesuai untuk orang yang alergik dengan ikan talapia


Dian'z Vitamin C & E Murah Giler Plus WHITENING COLLAGEN 6000mg

2000mg Glutathione :

  • Memutihkan kulit seluruh badan (kesan dapat dilihat dalam tempoh 2 minggu pertama dan perlu minum banyak air)
  • Memudarkan parut jerawat, jeragat dan kulit menjadi halus serta lembut


Dian'z Vitamin C & E Murah Giler Plus WHITENING COLLAGEN 6000mg

Cara Penggunaan Dian'z Vitamin C dan E Murah Giler :

  • Ambil 1 biji selepas sarapan dan 1 biji lagi selepas makan malam. 1 botol mempunyai 60 biji untuk 1 bulan penggunaan.
  • Mendapat pengesahan HALAL, bumiputra produk/dari kilang bertaraf GMP dan tiada gelatine. Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16 tahun ke atas, ibu mengandung dan menyusu juga boleh ambil
  • Kesan dpt dilihat seawal 2 minggu pertama. 


Dian'z Vitamin C & E Murah Giler Plus WHITENING COLLAGEN 6000mg

BANYAKKAN MINUM AIR MASAK. Kesan yang dapat dilihat:

* Memutihkan seluruh badan
* Parut jerawat pudar
* Jeragat pudar
* Kulit halus dan lembut

Boleh diambil oleh:

* Kaum lelaki & perempuan umur 16 tahun ke atas
* Ibu menyusu
* Ibu mengandung

Dian'z Vitamin C & E Murah Giler Plus WHITENING COLLAGEN 6000mg

Testimoni Pengguna Dian'z Vitamin C dan E Murah Giler


Testimoni Dian'z Vitamin C dan E Murah Giler

Testimoni Dian'z Vitamin C dan E Murah Giler

Testimoni Dian'z Vitamin C dan E Murah Giler

Testimoni Dian'z Vitamin C dan E Murah Giler

Testimoni Dian'z Vitamin C dan E Murah Giler

Testimoni Dian'z Vitamin C dan E Murah Giler


Harga Dian'z Vitamin C dan E Murah Giler


1 UNIT 
RM 80.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 UNIT 
RM 150.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 UNIT 
RM 210.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**RBS**




Jamu Young Gold Murah Giler

Jamu Young Gold Murah Giler


Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler

1 BOTOL = 60 KAPSUL

KAPSUL HORMON & KAPSUL YOUNG GOLD EXTRA POWER MURAH GILER..
  • Fungsi dan khasiat kedua2nya adalah sama tetapi kapsul young gold extra power lebih superb,lebih efektif dan kesannya juga lebih cepat
  • Boleh amalkan kedua2nya dalam satu masa.
  • Ibu menyusu juga boleh ambil kerana tidak panaskan badan dan tidak keringkan susu badan.

Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler

FUNGSI UTAMA JAMU YOUNG GOLD MURAH GILER

  • Memberikan bentuk badan yang cantik dan seksi
  • Menegang,menganjal,memontok dan menambahkan size breast
  • Menghilangkan bulu roma yang lebat pada wanita seperti bulu kaki,misai dan bulu tangan
  • Kapsul hormon ini menjadi rebutan nyah dan pondan2 diseluruh negara
  • Menghilangkan bau badan dan bau peluh
  • Wanita yang mengamalkan kapsul hormon ini tidak akan terkena kanser rahim dan kanser breast
  • Mengetatkan rahim dan menghilangkan bau pada miss V
  • Menghaluskan kulit wajah dan badan
  • Menaikkan punggung yang jatuh dan leper
  • Memberikan bentuk badan yang menarik jika diamalkan oleh wanita yang dalam pantang dan wanita yang terlalu kurus
  • Boleh dimakan oleh ibu yang menyusukan baby dan wanita dalam pantang
  • WANITA HAMIL DILARANG MAKAN!!
  • Mencantikkan kuku,rambut,kulit dan segala aset wanita
  • 1KAPSUL HORMON INI LENGKAP UNTUK SEMUA MASALAH WANITA
  • Harga yang murah berganda-ganda dari kedai jamu@farmasi
  • Herba yang digunakan adalah 100% tulen tanpa ada campuran bahan lain dan kerana itulah kesannya lebih aktif dan terbukti berkesan

Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler

Kandungan UTAMA Jamu Young Gold Murah Giler

Pure Pueraria Mirifica
KAPSUL HORMON EXTRA STRONG,EXTRA POWER (60bj)
(Jamu Young Gold.Jamu TERBAIK Dunia).
*** Bukan semua jamu boleh hasilkan 'effect' montok dan gebu
*** Bukan semua jamu bila mkn je keputihan keluar
*** Bukan semua jamu blh buat punggung jadi pejal dan terangkat...

Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler

PALING BEST sekali bila breast kita makin BESAR dan pejal..
Tipulah kalau jadi perempuan tapi mengaku berpuas hati dgn aset yg kecil,leper dan kendur! Nak beraksi depan suami pun malu... suami nak usap2 pun xlalu.Haaa ni la masanya nak berubah. Tak perlu sapu2 xperlu bancuh2. Hanya telan je.. 5saat pun xsampai.

Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler

Kenapa produk dlm bentuk kapsul lebih berkesan berbanding produk sapuan dan minum? Sebab setiap kapsul mengandungi dose yg TEPAT serta tidak berubah2. Kandungan jamu Young Gold Perfect Lady adalah paling tinggi berbanding produk lain bukan senang produk mcm ni nak dpt kelulusan KKM. Sebab tu ramai yg claim produk mereka dibawah AKTA MAKANAN dan bukan supplement dan bukan ubat atau jamu.

Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler

Pilih Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler sekiranya anda mengalami masalah berikut :

*Period tidak teratur
*Kerap sakit kepala
*Mengalami masalah keputihan & faraj berbau
*Senggugut
*Angin dalam badan
*Menghampiri monopouse & telah monopouse
*Rambut kerap gugur
*Selalu berasa letih dan wajah tidak bermaya
*Wanita dalam pantang
*Ingin memiliki zuriat
*Tidak aktif diranjang

Satu-satunya jamu di Malaysia yg diberikan pengiktirafan KKM "dapat melegakan sakit kepala"

Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler

JAMU YOUNG GOLD PERFECT LADY MURAH GILER JUGA SESUAI UNTUK :

*Merawat luka dalaman
*Anak dara berumur 16 tahun dan keatas
* Mengatasi masalah payudara yg kendur
*Mengembalikan bentuk badan persis ANAK DARA..
*Menaikkan seri wajah
*GLOWING dan cerahkan kulit

Jamu Young Gold Perfect Lady Murah Giler

-Lulus KKM
-Lulus Labtest
-GMP
-Halal

CARA PENGAMBILAN JAMU YOUNG GOLD PERFECT LADY MURAH GILER :

Ambil 2 biji kapsul setiap pagi sebelum sarapan.
*banyakkan minum air
TIADA PANTANG LARANG SEMASA PENGAMBILAN.


Testimoni Pengguna Jamu Young Gold Murah Giler

Testimoni Jamu Young Gold Murah Giler

Testimoni Jamu Young Gold Murah Giler

Testimoni Jamu Young Gold Murah Giler


Harga Jamu Young Gold Murah Giler


1 UNIT 
RM 95.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


2 UNIT 
RM 180.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


3 UNIT 
RM 255.00
(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Free Pos)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

Sila Buat Pilihan
**************************


**RBS**




PL SuperSpray Plus Harga Murah Giler

PL SuperSpray Plus Harga Murah Giler


PACKING BARU

PL Super Spray Plus Murah Giler

Isi Kandungan = 30ML


ISIAN LEBIH CAIR (CEPAT MERESAP) 
BOLEH GUNA 30-40 KALI
15-30 MINIT SEBELUM BERSAMA (SEKS)
100% HERBA (LULUS UJIAN MAKMAL)
BOTOL SPRAY
BERKESAN LEBIH CEPAT.

PL Super Spray Plus Murah Giler

Satu cara mudah dan selamat untuk menghentikan Pancutan Pra-matang (premature ejaculation) – Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa suntikan, Tanpa buku – Hanya Dengan Spray – 100% Asli – Tanpa ubatan. Hasil segera yang berkekalan selamanya! Ubat tahan lama.

PL SUPERSPRAY MURAH GILER™ adalah herba traditional untuk lelaki bagi menghentikan pancutan pra-matang. Herba ini dibuat daripada resepi istimewa yang dikumpulkan dari buku traditional Melayu lama.

PL Super Spray Plus Murah Giler

Kemampuan setiap lelaki untuk BERTAHAN LAMA ketika bersama pasangan masing-masing berbeza mengikut faktor umur, kesihatan, keadaan fizikal serta juga keadaan psikologi atau emosi. Tidak dapat dinafikan kaum lelaki seboleh-bolehnya ingin bertahan selama mungkin ketika ketika mengadakan hubungan seks ataupun sekurang-kurangnya mampu bertahan sehingga pasangannya merasa puas atau orgasme terlebih dulu. Keinginan untuk bertahan lama mungkin boleh dikaitkan dengan faktor keegoan (tidak macho) atau naluri kelelakian.



PL Super Spray Plus Murah Giler

Di samping itu juga, ada di kalangan kaum lelaki menghadapi masalah EJAKULASI PRAMATANG (premature ejaculation).

Masalah ini juga dikenali sebagai masalah cepat klimaks atau pancutan mani awal adalah satu isu yang amat menekan kaum lelaki dan juga pasangannya. EJAKULASI PRAMATANG biasanya berlaku kepada mereka yang baru sahaja memulakan hubungan seksual di mana pasangan lelaki tidak dapat mengawal klimaksnya lalu memancutkan mani awal.

PL SuperSpray Plus Murah Giler


Jangan sampai nanti isteri kita kutuk kita “apalah abang ni..harap badan je tegap tapi atas katil dah lah lembik cepat game over pulak tu, macam main game online ” Untuk para suami jangan jadi lelaki touch n go..Jangan nanti isteri sendiri mengutuk kita di belakang disebabkan masalah kita.



PL Super Spray Plus Murah Giler

Tetapi.. Tidak Perlu Risau Kerana Di Sini Ada JalanPenyelesaiannya. Tahukah anda ? Mengikut anggaran Persatuan Andrologi Malaysia, lebih dari 2.2 juta lelaki di Malaysia mengalami masalah lemah tenaga batin daN cepat pancut. Jumlah sebenar mungkin lebih 3 kali ganda. Tetapi masalah ini hanya di ketahui oleh diri sendiri dan pasanganya sahaja. Kerana kejantanan seorang lelaki hanya teruji di katil sendiri. Rahsia seorang lelaki akan terbongkar, apabila kalah teruk di katil sendiri semasa berasmara dengan pasangannya. Ramai lelaki yang kelihatan hebat dan gagah diluar tetapi kalah teruk di atas katil sendiri..
Adakah anda juga dalam kategori ini..?

Dengan PL SUPERSPRAY MURAH GILER Anda Akan Terkeluar Dari Statistik Di Atas… Lelaki akan merasa tertekan dan seolah-olah jatuh maruahnya di depan pasangan wanitanya. Keadaan diburukkan lagi apabila pasangannya menyuarakan perasaan kurang puas dengan hubungan kelamin mereka.
Mengikut kajian yang pernah dijalankan oleh Dr Alfred Kinsey, dia mendapati sebilangan besar lelaki (respondennya ialah rakyat Amerika) hanya dapat bertahan seminit setengah daripada awal hubungan penetratif sehingga ke peringkat pancutan mani. Sebilangan lagi dapat bertahan dua minit dan jarang sekali mencecah sehingga 15 minit.

Borong PL Super Spray Plus Murah Giler

Adakah anda juga dalam kategori ini..?
Lelaki akan merasa tertekan dan seolah-olah jatuh maruahnya di depan pasangan wanitanya. Keadaan diburukkan lagi apabila pasangannya menyuarakan perasaan kurang puas dengan hubungan kelamin mereka.

Borong PL Super Spray Plus Murah Giler

Borong PL Super Spray Plus Murah Giler

Borong PL Super Spray Plus Murah Giler

Borong PL Super Spray Plus Murah Giler

Cara Menggunakan PL SuperSpray Murah Giler Harga Murah Giler

Cara Menggunakan PL Super Spray Plus Murah Giler


Harga Runcit PL SuperSpray Murah Giler Harga Murah Giler


RM 70.00/Unit          

           (Semenanjung/Sabah/Sarawak - Termasuk Pos)                


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)


**************************


HARGA BORONG 
PL SuperSpray Murah Giler
(Free Pos)

10 Unit - RM 500.00(RM 50/Unit)
20 Unit - RM 960.00(RM 48/Unit)
30 Unit - RM 1380.00(RM 46/Unit)
40 Unit - RM 1760.00(RM 44/Unit)
50 Unit - RM 2100.00(RM 42/Unit)

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian BORONG Sahaja)


Harga Borong -> Sila Pilih


PL Super Spray Plus Murah Giler



PL Supergel Plus Harga Murah Giler

PL Supergel Plus Harga Murah Giler

Penerangan - Satu cara mudah dan selamat untuk menghentikan Pancutan Pramatang (premature
ejaculation)

PACKING BARU



PL Super gel Plus Harga Murah Giler

PL Super gel Plus Harga Murah Giler

ISI KANDUNGAN = 20ML


PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER™ mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual seseorang lelaki. Anda hanya perlu mengurutkan PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER dibawah kepala zakar anda iaitu di bahagian yang mempunyai urat hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan. Hanya gunakan PL SUPERGEL™ sebelum persetubuhan sahaja, sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada sesuatu hari itu, maka PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER™ tidak perlu digunakan.

PL Super gel Plus Harga Murah Giler

PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER akan menyerap sendiri kedalam kulit organ lelaki dengan cara yang dikenali di barat sebagai German Tran dermal Delivery system. Kaedah ini amat berkesan untuk penyerapan nutrien melalui kulit. Oleh itu, bahan - bahan asli yang telah digunakan turun temurun ini seperti pati dari pelbagai botani, vitamin kompleks dan
antioksidan akan meresap terus ke dalam tisu zakar anda dengan pantas, tepat kepada sasarannya ( saraf sensitiviti ) dan berkesan serta merta. Ianya TIDAK SAMA SEKALI menggunakan GAMBIR SARAWAK di dalam kandungannya.

PL Super gel Plus Harga Murah Giler

Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa suntikan, Tanpa buku - Hanya Dengan Sapuan PL Supergel Plus Murah Giler - 100% herba Asli - Tanpa ubatan kimia. Hasil segera yang berkekalan selamanya! PL Supergel Plus Murah Giler disahkan bebas dari bahan aktif KIMIA melalui analisis makmal yang berprestij CEPP (Engineering Chemical Pilot Plan) UTM. laris dengan banyak repeat orders!
Kesan daripada penggunaan PL SUPERGEL LUS MURAH GILER  yang betul mengikut saranan yang diberikan:

TAHAN LEBIH LAMA (3 - 8 JAM)
MENIKMATI SEPENUHNYA KELAZATAN SEKS
MERASAI KEMUTAN ISTERI ANDA ORGASM
ANDA BEBAS MENUSUK MASUK KE DALAM FARAJ PELBAGAI ARAH MENGIKUT KESUKAAN TANPA PERLU TERTAHAN-TAHAN
ISTERI MENCAPAI KLIMAKS SEHINGGA 3 KALI!





Kesan dari penyerapan Tran dermal ini bermakna prestasi yang lebih lama dan memuaskan TANPA sebarang kesan kerana ianya TIDAK SAMA SEKALI menganggu saraf anda cuma ianya akan mengurang sesitiviti pada hujung kepala zakar anda sahaja. Apa yang anda perlu lakukan untuk mengalami kesan terhebat PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER™ ini ialah hanya dengan mengurutkan PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER pada zakar anda dan ianya akan membuatkan anda mengalami persetubuhan yang terhebat anda serta merta.

Apakah kandungan PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER™? Berikut adalah antara kandungan PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER menggunakan bahan semulajadi yang telah digunakan turun temurun untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah seksual lelaki. PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER™ menggunakan air suling, Aloe Vera Gel, Olive Squalene, Apricot Kernel Oil, Vitamin C, Extracts of Korean Red Ginseng, Hawthorne Berry, Ginkgo Biloba, Muira Pauma, Catuaba Bark, Cuscuta Seed dan pelbagai lagi didalam formula yang telah terbukti berkesan turun temurun ini dan juga terbukti secara klinikal.

PL Super gel Plus Harga Murah Giler

Kekerasan yang luar biasa: Walaupun PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER tidak direka untuk mengeraskan zakar namun begitu ada sebilangan besar pelanggan kami yang mengatakan bahawa kekerasan zakar mereka adalah jauh lebih hebat selepas menggunakan PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER™ Mungkin ini disebabkan oleh salah satu herba didalam PL SUPERGEL™ yang bertugas sebagai agen yang melancarkan peredaran darah dikawasan zakar pengguna.

Kawalan sepenuhnya terhadap pancutan anda: Kesan yang amat nyata PL SUPERGEL PLUS MURAH GILERadalah dari segi keupayaan anda untuk mengawal pancutan anda pada kali pertama penggunaan hinggalah anda benar - benar bersedia dan cukup puas untuk melakukan pancutan.

Wow! Apakah sebenarnya bahan - bahan semulajadi itu dan bagaimana mereka berfungsi? Seperti yang dapat anda lihat di bawah, setiap satu bahan - bahan semulajadi tersebut telah dipilih untuk memberikan kesan - kesan spesifik didalam sistem seksual lelaki...

Tetapi terdapat lebih BANYAK LAGI yang mampu PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER lakukan untuk anda!


 TEKNIK PENGGUNAAN PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER

PL Super gel Plus Harga Murah Giler

PL Super gel Plus Harga Murah Giler


Cara 1:
Ambil 1 sukatan PL Supergel Plus Murah Giler sapu urat bawah dagu dan takok sehingga kering. Tunggu 1/2 jam lagi lama lagi baik sebelum melakukan persetubuhan, ini adalah kegunaan biasa yang boleh tahan lama sedikit daripada tidak guna langsung. ( tahan lama 30 - 45 minit)

Cara 2 :
Ambil 2 sukatan PL Supergel Plus Murah Giler sapu keseluruhan kepala zakar, urat bawah dagu, takok dan kepala sekali sehingga kering tunggu 1 jam lagi lama lagi baik. Ini dapat bertahan lebih lama lagi daripada kegunaan pertama. (tahan lama 1 jam-2 jam)

Cara 3:
Ambil 3 sukatan PL Supergel Plus Murah Giler sapu keseluruhan kepada zakar biar kering (tunggu 2 jam) lepas itu ambil 2 sukatan  PL Supergel Plus Murah Giler sapu sekali lagi biar kering dan tunggu 1 jam setengah lagi lama lagi baik. Ini memang sukar untuk keluar mani, kalau basuh dengan sabun sekali pun memang sukar untuk keluar kerana kepala zakar anda sudah ada 2 lapisan PL Supergel Plus Murah Giler dan ianya boleh bertahan sehingga 2 hari.

KELEBIHAN PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER
Setiap kali penggunaan/ sapuan PL Supergel Plus Murah Giler, kesannya akan bertahan sehingga 24 jam. Pengambilan PL Supergel Plus Murah Giler sangat minima, PL Supergel Plus Murah Giler boleh digunakan sehingga 90 kali untuk setiap botol.
Tiada campuran gambir Sarawak & kimia. 100% herba terpilih.
Tidak menimbulkan rasa kebas, panas pada zakar dan isteri anda.
Tiada bau, melekit atau berminyak. Isteri anda tak akan tahu jika anda tidak memaklumkannya.
Bersih, suci (boleh dibawa solat), selamat, mudah dan sangat efektif!
PERHATIAN!!!

PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER™ tidak mempunyai sebarang kesan sampingan kecuali anda akan terasa berangin pada zakar anda, ini adalah perkara biasa kerana salah satu kandungannya ialah daun pudina untuk membantu penyerapan ubat ke dalam kulit.
Selepas anda sapu PL Supergel Plus Murah Giler dan menunggu selama 2 jam (lagi lama lagi baik), selama tempoh tersebut sekiranya anda ingin kencing anda boleh membasuh zakar tetapi hanya menggunakan air sahaja TANPA SABUN kerana sabun akan menghilangkan kesan PL Supergel Plus Murah Giler.
PL SUPERGEL  PLUS MURAH GILER™ ini juga mempunyai rasa pahit kerana ianya adalah berasaskan tumbuhan herba 100%. Oleh itu anda dinasihatkan supaya membasuh dahulu zakar dengan air biasa TANPA SABUN untuk menghilangkan rasa pahit itu.

PL SUPERGEL PLUS MURAH GILER LULUS UJIAN MAKMAL DAN 100% HERBA

PL Super gel Plus Harga Murah Giler


Trivia PL Supergel Plus Murah Giler...
- 30% pelanggan kami adalah wanita
- PL Supergel Plus Murah Giler telah berada di pasaran lebih 6 tahun
- Produk herba melayu PL Supergel Plus Murah Gile telah berada di Eropah (UK) 2005, Timur Tengah 2005, Brunei/ Thailand dan Singapura 2003

Harga Runcit PL Supergel Plus Murah Giler Harga Murah Giler 

RM 50.00 

(Semenanjung/Sabah/Sarawak - Termasuk Pos)


Berminat??? Boleh Transfer Ke Salah Satu Akaun Berikut:

RHB BANK:
1112 1200 0701 83
(ZAUDIN BIN SAAD)

PUBLIC BANK:
45 399 357 34
(ZAUDIN BIN SAAD)

CIMB BANK:
7048 0758 05
(ZAUDIN BIN SAAD)

MAYBANK:
1643 4228 9006
(ZAUDIN BIN SAAD)

KEMUDIAN SMS/WHATAPPS, NAMA & ALAMAT LENGKAP KE 012-4509734

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian Runcit Sahaja)

**************************


HARGA BORONG 
PL Supergel Plus Murah Giler Harga Murah Giler

10 Unit - RM 280.00(RM 28/Unit)
20 Unit - RM 520.00(RM 26/Unit)
30 Unit - RM 720.00(RM 24/Unit)
40 Unit - RM 880.00(RM 22/Unit)
50 Unit - RM 1000.00(RM 20/Unit)

Pembayaran Menggunakan Kredit/Debit Kad 
(Pembelian BORONG Sahaja)


Harga Borong -> Sila Pilih


PL Super gel Plus Harga Murah Giler

Wajib Terjah !!!

 
Support : Creating Website | Gambir Sarawak | Gambir Sarawak
Copyright © 2011. Borong Kosmetik Murah Giler - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Gambir Sarawak
Proudly powered by Blogger